Bevállalnátok a szállodai recepciós munkát bruttó 310 ezerért?
10. Mi az a normális színvonal? Ez mindenkinek a saját fejében létezik. Én már huszonsok éves vagyok, de a szüleim most is együtt keresnek ketten 300 ezer körül. Apukám óvodai karbantartó, anyukám gyári szalagmunkás, kb mindketten 150-150-et keresnek. Mégis felnőttem valahogy én és a húgom is. Igaz nem jártunk minden évben külföldre nyaralni, nem mentünk mindenhová kocsival, nem Nike-ban járkáltunk, de úgy emlékszem vissza boldog gyerekkorom volt. Szerencsére a szüleim szerették egymást és minket is.
Nyilván érdemes törekedni arra, hogy anyagilag többre vigye az ember az életben. Én is ezt tettem és sokkal magasabb szinten állok anyagilag már a szüleimnél, de nem az anyagiak a legfontosabbak. Szomorú lennék, ha én vagy a tesóm csak azért nem születünk meg, mert a szüleink nem tudtak egy 4 szobás lakást venni jó környéken, vagy azt hitték volna szar életünk lesz, mert nem tudunk minden évben külföldre menni nyaralni, vagy a márkás szalámit venni.
Nem megvenni kell mindent a gyereknek sok-sok pénzért. A sok műanyag kacat-bóvlitól semmivel nem lesz boldogabb mint az a gyerek akinek élményt, szeretetet és minőségi együtt töltött időt tudnak “csak” adni a szülei. Sőt.
Van ami pénzen nem megvehető. Majd rájössz Te is. :)
"Nem megvenni kell mindent a gyereknek sok-sok pénzért. A sok műanyag kacat-bóvlitól semmivel nem lesz boldogabb mint az a gyerek akinek élményt, szeretetet és minőségi együtt töltött időt tudnak “csak” adni a szülei. Sőt."
A szegények szokták magukat ilyen gondolatokkal nyugtatni, ezzel beszélik be maguknak, hogy nem számít a pénz. Vannak fontosabb dolgok is mint a pénz ez igaz, viszont egy bruttó 310 ezeres fizetésre nem vállalnék be gyereket. Majd rájössz Te is. :)
most akkor még mindig nyitva vannak a szállodák?
Mert ilyen korlátozások között ki az aki szállodázik?
Megértem vannak üzleti utak, de azon kívűl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!