Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bruttó 210-es ajánlat egy...

Bruttó 210-es ajánlat egy diplomásnak (megfelelő munkakörben) Pesten a vicc kategória?

Figyelt kérdés

Jogszerűnek jogszerű. Ennyi a törvényi alsó limit. Csak kérdés ki megy el ennyiért, pláne Pesten.

Azért Pest nem egy borsodi zsákfalu.

És még így is lesz ember, szerintem legalábbis.

2020. okt. 7. 12:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Irány az állásbörze! Holnap lesz!

[link]

2020. okt. 7. 13:48
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Bruttó 210 egy diplomásnak MINDENHOL vicc kategória. Pesten még a nettó 210 is. Az a hülye, aki ennyiért vállalja!
2020. okt. 7. 14:51
 13/20 A kérdező kommentje:

"Bruttó 210 egy diplomásnak MINDENHOL vicc kategória. "

Hát pediglen az államigazgatásban KKV szektorban stb nagyon sok helyen a jogszabályi limitet adják meg, ami épp bruttó 210. Nagyon sok helyen.

De sok helyen azzal is trükköznek hogy papíron tök más képesítést nem igénylő munkakörbe vesznek fel, és így nem kell még a 210-et sem megadni.

Pl. egy "asszisztens" megjelölésű papírkamu feladatkörre nem kell csak a minimálbért megadni.

2020. okt. 7. 16:18
 14/20 anonim ***** válasza:

Rugózhatunk azon, hogy mi vicc, meg mi nem vicc, diploma nem diploma.

Van 1000diplomásunk, és van 500nem viccet fizető munkahely. Szerinted a maradék az majd éhen hal, vagy a nulla ill 3honapig összesen 300eft körüli max munkanélkülivel leakaszt más nem viccet fizető limitált mennyiségű helyre való képesítést tapasztalatot?

Még mindig több a pénzért dolgozó, mint a normális bért fizetni tudó és akarók

2020. okt. 7. 17:33
 15/20 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek, lehet itt ilyen nagy lózungokat nyomatni hogy ennyiért diplomás nem megy el, meg kamu, miközben az a nagy helyzet hogy nem az a kérdés talál-e embert, hanem az 1 helyre 100an vagy több százan jelentkeznek-e . Még ennyiért is!

Lesz ember., nem ennyiért még kevesebbért is.

Akinek más nem jut, az inkább megy ide , mint 0 ft-ért a 4 falat nézze.

Hogy ebben egyeseknek mi a hihetetlen fel nem fogom.

Le kéne szállni a földre.

2020. okt. 7. 18:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen jól megbeszéled magaddal, hogy igazad van, mi szükség a többi válaszadóra?
2020. okt. 7. 18:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
16: virtuális onanizálás, amit művel... Évek óta itt a GYK-n...
2020. okt. 7. 18:27
 18/20 anonim ***** válasza:

"Csak kérdés ki megy el ennyiért, pláne Pesten."

"1 helyre 100an vagy több százan jelentkeznek-e . Még ennyiért is!

Lesz ember., nem ennyiért még kevesebbért is."

Kedves Kérdező! Nem lehetne, hogy ezeket kérdéseket otthon a 4 fal között beszéled meg magaddal? Hiszen láthatóan rendelkezel a kérdésekkel és a válaszokkal is. Nincs szükség tehát egy közbenső platformra.

Reggel felírod a kérdésed egy cetlire, majd este hazamész és megválaszolod.

2020. okt. 7. 18:56
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18: 5*-os javaslat! :)))))
2020. okt. 7. 18:57
 20/20 anonim ***** válasza:

14 esként kérdeztem, hogy már nem használ vicces neveket.

16éve vagyok a szakmámban, nagyon sok papírral, regisztrációval, más soft skillekkel etc, és így is volt, ahol pl szürke fizetést akartak adni, nettó 270-t... És meglepődtek, hogy felálltam az interjún. Van két véglet a bérekben minden szinten, és közte a sok többi mind. Más lesz a bér egy multinál, egy kkvnál, egy állami önkormányzatinál, és még ezeken belül is mások a sávok. Nincs a minimális jövedelmeknél több kőbe vésve.

Ezzel nem egyet értek a kérdezővel, csak arra célzok, hogy aki úgy érzi, hogy nem jó a fizetése, nem írt alá röghöz kötést, van tudása végzetsége, annak van lehetősége váltani. Amit próbáltam vázolni, hogy van verseny, sokan pályáznak azonos kvalitásokkal, pláne, ha jó a hely, minden téren. Tehát ha egy pozíció nyitott, akkor egyet(se) vesznek fel, hiába van 20pályázó. Kell egy jó cv, egy jó bemutatkozás motivációs levél, és lehet böngészni, ha van hely, akkor felmondani.

Én megtettem, mondjuk én lefelé váltottam, nyugalomba, és egy szavam sincs miatta, végre nem vagyok a "hálálomon", ha úgy érzem, hogy jól vagyok, és megunom ezt a helyet, felállok és nézek egy új kalandot.

2020. okt. 7. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!