Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nekem másfél hónapja nem...

Nekem másfél hónapja nem jeleztek még vissza, se a hirdetés fent van. Miért?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem beajánlós rendszer segítségével egy multihoz, ami amúgy igen szimpatikus - cégkultúra, tevékenységi kör, lokáció, fejlődési lehetőségek terén.

Az álláshirdetésben leírt elvárásoknak legalább 80%-át fedem egyébként.

Volt egy telefonos mini-interjú, amin szerintem jól teljesítettem.

Rá 2 hétre kellett volna visszajelzésre számítanom és mint mindenhol, itt is ígérték, hogy mindenképpen szólnak.

Nem szóltak a mai napig, ellenben a hirdetés még mindig fent van, rendszeresen frissülő dátummal.

Aki a másik oldalon áll vagy akárhonnan van tapasztalata, tőlük kérdezem: miért lehet ez?

A telefonos interjú alapján azt mondtam volna, azért nem hívnak, mert volt nálam jobb. Viszont akkor miért van még mindig fent a hirdetés?

2020. okt. 4. 19:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
10: 1,5 hónapja a hirdetés van fent, nem a kérdező interjúja volt 1,5 hónapja.
2020. okt. 5. 11:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: olvasd vissza a legelső mondatot: nekem másfêl hónap múlva sem jeleztek vissza...

Szerintem elég egyértelmű

80%amúgy pont elég,hogy ne a kérdezőt válasszák.

De lehet volt az több is,mint 80.

2020. okt. 5. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges rákérdezni, olyan úgysincs hogy elfelejtik
2020. okt. 5. 18:34
 14/19 A kérdező kommentje:

Sajnos másfél hónapja jelentkeztem. :(

Viszont hallani néha olyat, hogy az illető már nem reménykedik és egyszercsak 1, 1,5 hónap múlva hívják vissza, vagy az összes pályázat beérkezése után.

Történelmi pillanat: már nincs fent az álláshirdetés.

2020. okt. 5. 18:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Hallani ilyet, velem is volt már. De nem gyakori
2020. okt. 5. 19:23
 16/19 A kérdező kommentje:

Tudom. :(

De ilyenkor nehéz eldobni a reményt. :(

2020. okt. 5. 19:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

1,5 hónap múlva max azért hívnak vissza, mert akit felvettek próbidő alatt lelépett/kirúgták. Nincs ló esete, felhívnak téged.

Nincs miben reménykedni, ha egyetlen ilyet nem tudsz elengedni, komoly gondjaid lesznek. Pályázz máshová is és elfelejted.

2020. okt. 6. 07:03
 18/19 A kérdező kommentje:
60 pályázaton vagyok túl. Pályakezdőség + vírus. 😅
2020. okt. 6. 07:43
 19/19 anonim ***** válasza:
#17 kit érdekel hogy éri el valaki a célszalagot, kúszva vagy futva, a lényeg hogy eléri... Engem az se érdekelne, ha 100 jelentkezőből én lennék a 100. akit felvennének de csak egyet vesznek fel, és véletlen mind a 99 meghal vagy valami történik velük és rám fanyalodnak, a lényeg hogy bent vagyok.
2021. máj. 17. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!