Nekem másfél hónapja nem jeleztek még vissza, se a hirdetés fent van. Miért?
Jelentkeztem beajánlós rendszer segítségével egy multihoz, ami amúgy igen szimpatikus - cégkultúra, tevékenységi kör, lokáció, fejlődési lehetőségek terén.
Az álláshirdetésben leírt elvárásoknak legalább 80%-át fedem egyébként.
Volt egy telefonos mini-interjú, amin szerintem jól teljesítettem.
Rá 2 hétre kellett volna visszajelzésre számítanom és mint mindenhol, itt is ígérték, hogy mindenképpen szólnak.
Nem szóltak a mai napig, ellenben a hirdetés még mindig fent van, rendszeresen frissülő dátummal.
Aki a másik oldalon áll vagy akárhonnan van tapasztalata, tőlük kérdezem: miért lehet ez?
A telefonos interjú alapján azt mondtam volna, azért nem hívnak, mert volt nálam jobb. Viszont akkor miért van még mindig fent a hirdetés?
Utolsó: olvasd vissza a legelső mondatot: nekem másfêl hónap múlva sem jeleztek vissza...
Szerintem elég egyértelmű
80%amúgy pont elég,hogy ne a kérdezőt válasszák.
De lehet volt az több is,mint 80.
Sajnos másfél hónapja jelentkeztem. :(
Viszont hallani néha olyat, hogy az illető már nem reménykedik és egyszercsak 1, 1,5 hónap múlva hívják vissza, vagy az összes pályázat beérkezése után.
Történelmi pillanat: már nincs fent az álláshirdetés.
Tudom. :(
De ilyenkor nehéz eldobni a reményt. :(
1,5 hónap múlva max azért hívnak vissza, mert akit felvettek próbidő alatt lelépett/kirúgták. Nincs ló esete, felhívnak téged.
Nincs miben reménykedni, ha egyetlen ilyet nem tudsz elengedni, komoly gondjaid lesznek. Pályázz máshová is és elfelejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!