Hogyan lehetek pizzaszakács?
Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten ahol horror összegekért vannak képzések.
Képzés nélkül nem tudom megtanulni?
Ha mondjuk jelentkezek valahova és ott betanítanak?
Érdekelne a véleménye, tapasztalata annak aki ebben dolgozik, hogy milyen ez a munka? Megéri-e, előnyök és hátrányok stb. :)
2020. szept. 30. 09:31
1/6 anonim válasza:
csomó helyre felvesznek minden nélkül
csak légy szorgalams lelkes
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. azért nem annyira csomó helyre.. :/
2020. szept. 30. 10:00
3/6 anonim válasza:
én láttam párat figylej ha tényleg érdekel a szakma elkezed valahol... vagy sima szakács végzettséget szerzel..., de ha nincs időd, marad ez. Van olyan ismerősöm aki egyetem alatt csinált a suli mellett.
4/6 anonim válasza:
Általában a főszakács keze alá dolgozol és úgy tanulsz be.
Sütödei tapasztalat is jó, meg ha végeztél konyhai higéniai képzést.
5/6 A kérdező kommentje:
Az is jó ha jelenleg is élelmiszerrel foglalkozok itt a gyárban?
2020. szept. 30. 17:05
6/6 anonim válasza:
Persze.
Add el mint szakmai gyakorlatot...mert az.
Ráadásul a gyárban is szigorú idő ütem van, így a manuális munka és a főzés időben elkezdése menni fog.
Kis önbizalommal én jelentkeznék. Pláne olyan g
Helyre ahol kész alap van, ahoz nem kell sok ész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!