Levelező tagozatosként van lehetőségem gyakornoki munkákra, vagy azok kifejezetten a "nappali" tagozatosoknak vannak?
Rendben, köszönöm szépen.
Hát remélem holnap felveszik a telefont, pár napja betelefonáltam, feltettem egyetlen kérdést magy az ügyintéző "Hát én ebben nem tudok segíteni, visszhall!" és letette azonnal, utána meg már nem vették fel a telefont, és még augusztusban küldtem 3 publikált email címre is emailt, kettőre ugyanazt, a harmadikra pedig a duális képzéssel kapcsolatosan, hogy ez mégis hogy működne, viszont azóta sem kaptam rájuk választ. (azóta már újra küldtem ezeket az emaileket, nagyjából 1 hete, de még mindig semmi, pedig az emailek elvileg érvényesek a mai napig). Egyébiránt, diákigazolványt, ideiglenes diákot sem tudnak még kiállítani legalább egy hétig, valamint a diákhitelt sem tudod felvenni valamiért, pedig ezt neptunon keresztül kellene, az pedig azt írja, "A diákhitel szerviz jelenleg nem elérhető."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!