Mennyit keresel pincérként nettó és hol?
Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 04:07
1/3 anonim válasza:
Nettó 130 + 100 körül borravalóból, miskolci étterem.
2/3 anonim válasza:
az 1 es jól irja. én is annyit kerestem Hajdu-Biharba, plusz kevés bejelentés és folyamatosan csak d.u este 9-10-11ig. nyaron 11 ig.
Plusz szombat és vasarnap legtobbszor.
Nem éri meg
3/3 anonim válasza:
Bp-n dolgoztam 5* hotelban, 8 oras bejelentessel, 8tol 16:30 ig, 1550 es oraberbe. De ez ritka mint a feher hollo, ilyen muszakot kifogni, engem szeretett a vezetoseg, ezert “megengedtek”, hogy igy dolgozzak. Bp-n egyebkent 1000-1500 as oraberek voltak, bejelentes nyilvan valtozo, hotelekben altalaban bejelentenek teljesen, de kevesebb a penz, viszont nincs 12-14 oras muszak, csak 8-8,5.
Nem mennek pincernek, csak ha nagyon nincs mas valasztasod/ szereted, maskeppen 30 eves korodra kiegsz a pics*ba. Enis megbantam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!