Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Azt meg lehet csinálni, hogy...

Azt meg lehet csinálni, hogy valaki letagad egy munkahelyet?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm tervezi, higy a legutóbbi munkahelyét nem "jelzi". A TB kiskonyvét elvesztette, szóval ott nem látszódik neki.

2020. szept. 24. 13:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy, ha esetleg valaki azt mondja, hogy még nem volt munkahelye, ezáltal nincs TB könyv és kilepo papírja.
2020. szept. 24. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

Szerinted a TB-nél nincs dokumentálva?

Vagy hol akarja letagadni? Nem értem a kérdést.

2020. szept. 24. 13:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Tehát nem a legutolsó munkahelyen kapott kilepo papírjait vinné, hanem az azelőttit.
2020. szept. 24. 13:24
 4/6 A kérdező kommentje:
És az új munkahelyen nem akarja megemliteni, az előző munkahelyet.
2020. szept. 24. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha akarnak, utána érdeklődnek. A hivatalok tudnak az ilyenekről.
2020. szept. 24. 13:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Érthetetlen, hogy miért akarja bárki is semmissé tenni azt az időt az életéből, amit eltöltött valahol, - persze ehhez azért kell egy olyan megközelítés is, hogy nem okozott senkinek, semmilyen jellegű kárt az említett idősávban. Teljesen mindegy, hogy "tisztaság manager"-ként szart tuszkoltam le egy nyilvános WC-ben három éven keresztül minden nap egy aluljáróban, ha normális, megbízható munkaerőként tettem ezt, - az meg természetes, hogy idővel szeretne az ember esetleg kiszakadni egy ilyen környezetből. Más kérdés, hogy azt sem tartom etikusnak, hogy jelentkezel egy munkahelyre és még véletlenül sem az érdekli a leendő munkáltatódat, hogy alkalmasnak talál-e a betöltetlen munkakörre, hanem elkezd Árpádi visszamenőleg matatnia múltadban. Gyomorforgató! Ha én munkaerőt keresek, nem azzal foglalkozom, hogy ki voltál, hanem azzal, hogy ki vagy, ill. ki lehetsz nálam a jövőben, - alkalmas vagy-e a munkakör betöltésére, akarsz-e dolgozni, megbízható vagy-e (, nem azzal, hogy miért jöttél el 117 éve a seprűcirok kötöző részlegtől, Tápióbüdöskéről).
2020. szept. 27. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!