Ha jön egy diákmunkas mellem és én is diakmunkas vagyok de régebb óta dolgozom ott, akkor én a felettese leszek?
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 15:38
2/13 A kérdező kommentje:
Csak mert tőlem kell elkeredzkednie ha pl mosdoba vagy inni akar menni és ha jön a vezeto hogy hogy megy a munka mindig tőlem kérdezi. Hozza sosem szól csak hozzam és rájtam keresztül uzen
2020. szept. 23. 15:48
3/13 A kérdező kommentje:
Vagy ha át kell tenni valakit egy másik részlegbe mindig megkérdezik hogy ki menjen és én mondom ki
2020. szept. 23. 15:50
4/13 anonim válasza:
Nem vagy te felettes, csak csicska.
7/13 A kérdező kommentje:
Vagy akkor miért van az hogy az újhoz nem szól senki aprosagokban én döntok én megyek előbb enni és én csinálom a kevésbé csicska melot?
2020. szept. 23. 15:59
9/13 anonim válasza:
Mert hagyják, hogy egyik csicska irányítsa a másikat, így nekik kevesebbet kell foglalkozni veletek.
10/13 A kérdező kommentje:
De utalok dönteni vagy irányítani. Engem is csicskaztattak most pedig kezdenek bevenni a társaságba ami kb azt jelenti hogy beszéljem ki az újoncot és bánják vele én is úgy ahogy velem bántak. “Miért nem az új gyerekkel pakoltatsz, azért van itt? Legyél már életrevaló”
2020. szept. 23. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!