Berki Krisztián Úr hogy tört fel ennyire?
Figyelt kérdés
Azt írják hogy korábban cserekapus és pincér volt. Felsőfokú végzettsége és nyelvtudása nincs.
Mivel keres akkor milliókat? Ennyire jó kapcsolatai vannak?
Hogy lett a semmiből a Fradi vezérigazgatója?
Persze nyilván nem annyira gazdag mint előadja, de csak szép házban lakik, jó kocsikkal jár, utazgat, etc. TV műsorokban szerepel és nem egy gyárban robotol.
2020. szept. 23. 11:02
11/16 anonim válasza:
Zs kategóriás bénázó focijátékosból klub elnök, majd adócsalásért elítélt klubbelnökből a FideszTv2 arca. Nyilván valamelyik Fideszes politikus retyerutyája.
12/16 anonim válasza:
NAV nagyadósok listáján is rendszeresen szerepel...
13/16 anonim válasza:
... ha nem fizettem volna én sem a "közterheket", egy családi házzal, egy jobb minőségű kocsival már biztosan előrébb lennék...
15/16 anonim válasza:
Abból, hogy milliók várják, hogy lesitteljék jónéhány évre, de ez nem következik be, miközben végig szem előtt van.
16/16 anonim válasza:
"Abból, hogy milliók várják, hogy lesitteljék jónéhány évre, de ez nem következik be, miközben végig szem előtt van."
Biztos a szokásos történet: Semmi nincs a nevén, arra az ilyenek mindig vigyáznak. Lásd politikusainkat. Én a minimálbérből élve többet tudok felmutatni, mint ők. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!