30 napos felmondási idő letelte előtti váltás?
Figyelt kérdés
Jelenleg a 30 napos felmondási időmet töltöm,de a napokban minden szarért rámszállt a főnököm és minden hülyeségbe beleköt.
30 nap előtt le tudok valahogy lépni?
Nagyon idegesít ez a viselkedés,szívem szerint a képébe mondanám,hogy itt fejeztem be,holnaptól ne is számítson rám,de félek,hogy ez csúnya jogi következményekkel járna..
2020. szept. 22. 10:21
11/11 A kérdező kommentje:
Pont most fogok váltani!
Jobb lehetőségem nem volt,de egyátalán nem tudta senki,hogy ez így megy,illetve hogy szarság van ezen a helyen..
Ezért lépek le,a hülyék meg az elnyomottak maradjanak ott,mert engem nem fog kihasználni. Addig kellett ez a munka,ameddig nem találtam mást.
Akadt,ahol mininum 40ezerrel többet kapok!
Csak érdekelt,hogy van-e lehetőségem előbb lelépni!
2020. szept. 23. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!