Hogyan osszam be a pénzem?
21 éves vagyok és pénzügyi gondokkal küzdök. A havi fizetésem 250ezer forint és egyszerűen nem tudom beosztani. Most is, hónap közepe sincs még és már 38 ezer forintom van, több mint két hét van még fizetésig.
Egy számlám van, amit fizetnem kell, az pedig a telefonszámlám ami 17 990/hó. Dohányzok, vagyis inkább IQOS-t szívok, de a bele való HEETS is 1330 ft, és napi másfél dobozt szívok el. Egyedül élek, szüleimhez 2 hetente járok haza. Nem tudom, hogy hogyan fogok kijönni fizetésig, nagyon ideges vagyok ez miatt... Szüleim nem adnak pénzt, mert arra hivatkoznak hogy van saját keresetem, osszam be, nem azért dolgoznak hogy engem is eltartsanak amikor van saját fizetésem.
Valakinek van valami tanácsa esetleg, hogy mit tudnék tenni? Hogyan osszam be ezt a maradék pénzem.. Nagyon szépen köszönöm
Istenem... Nem a cigi es a telefon a problema, hanem minden mas, amit nem irt le. En is dohanyzom es ugyanugy kb 18 ezret fizetek a telefon + internet + keszulek csomagra, megis marad penzem honap vegere boven, pedig ugyanennyi korul keresek.
Gondolom ezeken a dolgokon kivul meg ezer dologra kolt egy het alatt, hopp egy uj cipo mert miert ne, jaj most volt fizu akkor 6000 ft-ert veszek sampont, nincs kedvem fozni rendelek inkabb kajat, es tarsai.
"Az a baj, hogy ha van pénzem akkor semmi nem számít, mindenből a legdragabbat akarom, össze vissza rendelek kaját és nem számít."
Akkor nem a neked megfelelő munkahelyen vagy, mert még 2-3 nullát hozzá kéne tenned a fizetésedhez. De mivel 101% biztos vagyok benne, hogy ezt úgysem tudnád elérni, ezért kénytelen vagy az igényeidből lejjebbadni, és egy kicsit gondolkodni.
Nekem ez álomfizetés,amit soha nem fogok valószínű elérni
Sokkal kevesebből jövök ki egy hónapba.
Én is elszívok minden nap egy doboz cigit,igaz a telefonszámlám 3120ft volt,de ez akkor is rengeteg amit elköltöttél kérdező.
Áruld el,miket vettél belőle,nem hiszem,hogy pár nap alatt ennyit el lehet költeni.
Ennyi költéshez elég nagy lábon kell élni.. Ebből a pénzből én kifizetem a lakáshitelt, k.költséget, rezsit, számlákat, biztosítást, teletankolom a kocsit, elmegyek fodrászhoz, minden napra rendelek kaját, és úgy elmegyek szórakozni, hogy nem számolgatom mennyit költöttem.
Javaslom hogy csinálj egy olyan hónapot, amikor minden fillért felírsz, hogy mire költötted el. A hó végén meglátod, hol folyik el a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!