Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 160 ezer forintos nettó...

160 ezer forintos nettó fizetés elég arra, hogy ne éhezzek?

Figyelt kérdés

2020. szept. 11. 22:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

"Ahhoz hogy lehetőségek nélkül viszonylag jól keress, vagyonőrként kell elhelyezkedni, de hogy 250-300 ezred meglegyen az egész hónapot végig."

Már ez sem opció, mivel jövőre ezt a képesítést egy csekély 2 éves! képzés keretében lehet csak majd megszerezni, ami egy vicc.

2020. szept. 13. 09:48
 32/36 anonim ***** válasza:
Az igen :O Ezt nem is tudtam. Eddig max. fél éves volt a tanfolyam, de én annak idején 2 hét alatt lerendeztem, mert nem kell hozzá sok tudás, a nagy része csak nevetséges hülyeség. Aki elvárja, hogy te vagy bárki ilyen nevetséges órabérért kommanddózz le valakit, mert lop, az egy hü.lye, mert senki nem fogja az életét kockára tenni egy lopott cuccért és nem is várható el. Az üzletek ha megnézitek tele vannak nyugdíjas elhízott őrökkel, ki gondolja hogy majd ők lekommandóznak bárkit is, vagy képesek feltartani bárkit is? Ha többet várnak el és nyelvismeretet is elkívánnak, akkor fizessék meg és ne 760-1000 ft/órákat fos.sanak elénk, hanem minimum nettó 1300ft/óra és onnan felfelé, vagy akkor nem kell semmit elvárni, egy üzletben a fogásokért nincs bónusz pénz már évek óta, de elvárnak minden xar, ezért nincsenek üzletőrök már, mindenhol hiány lett. A vén nyugdíjasoknak meg jó néha bevállalni egy, két napot plusz nyugdíjkiegészítésnek, tologatják a kosarakat meg nézelődnek. Vicc az egész 2 év lesz ez a fo.s? :D Ennyi őr sem lesz mint ami most van
2020. szept. 13. 10:27
 33/36 anonim ***** válasza:

"Ennyi őr sem lesz mint ami most van"

És remélem, hogy majd emiatt fognak rendeződni az órabérek is.

2020. szept. 13. 10:31
 34/36 anonim ***** válasza:
Háát jó volna!
2020. szept. 13. 10:52
 35/36 anonim ***** válasza:
50%

26-os vagyok!

De tudom, hogy bérelni akar ingatlant. Nem arra válaszoltam, hanem az "éhezésére" 160 ezer forintból.

Addig nyújtozkodjunk, ameddig a takarónk ér. Ha nem tudom megvenni/kifizetni/fenntartani, akkor ne kelljen az a dolog. Nálam így működik, de mivel le vannak pontozva azok, akik a "földön járnak" és úgy adnak tanácsot, ezért gondolom értelme nincs vitatkozni a kérdezővel. Láthatóan köti az ebet a karóhoz és olyat szeretne (inkább már erőszakosan akarja), amit gyakorlatilag nem bír el.

Hát cipelje, ha nagyon akarja, maximum eszéhez értem...

2020. szept. 14. 04:47
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
160 ezer havonta max akkor elég ha a lakhatásodért nem kell fizetned, akkor simán elég kajára, persze ha olyan vagy mint én hogy random vásárlásokat csinálsz akkor meg nem igazán elég, kb egy vacsi ami 1-2 napos 25 ezer minden egyre drágább a covid miatt is, de a fizetés sose emelik ezért csöves az ország, nem fizetik meg az ember akit meg megfizetnek félholtra dolgozza magát, szörnyű amklyen helyzet van magyarországon. De ha albérletben élsz, akkor éhezzel gyakorlatilag mert 160 ezer egy hónapra elnézést de lószarra nem elég!
2020. szept. 19. 02:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!