Önéletrajzba ha több éves hézagjaim vannak érdemes behazudni munkaviszonyt oda is?
Figyelt kérdés
alkoholista voltam, segélyezett Ausztriában, hasonlók...
F/30
2020. szept. 10. 16:02
11/15 anonim válasza:
Bazsi, Bazsi, mármegint kezded? Most is alkesz vagy. Írd bele azt is.
12/15 anonim válasza:
Én a hézagokat úgy töltöttem ki h beírtam h a családi vállalkozásban dolgoztam. Igazából nem, mert otthon depiztem és sorozatokat néztem, volt h 1 évig is.
13/15 anonim válasza:
Balazs írd be nyugodtan h munkakerulo voltal akit eltartottak. 2 havonta wc pucolas 2 havonta takaritas kis hawaii 4 honapig aztan megint 2 havonta ez meg az. Így balikám nem igen lehet sok mindent kezdeni. A hezagokba csakis az oszintet ird mekdonaldsz takarító/ nem szegyen az/🙂😃
14/15 anonim válasza:
kis hawaii? nem, az nem jó, a hézagokba írja be: 'A szórakoztatóiparban dolgoztam, megfeszített erővel a gyakori népét szórakoztattam.'
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!