Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Zepter állásajánlat?

Zepter állásajánlat?

Figyelt kérdés
Megtaláltam az egyik álláshirdetésüket [link] pár napja jelentkeztem másnap már írtak, hogy várnak interjúra... sok rosszat olvastam róluk de mindet évekkel ezelőtt írták, érdekelne, hogy most 2020-ban milyen ott dolgozni, akinek van tapasztalata írja le légyszi😊

2020. szept. 9. 19:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Valakinek esetleg pozitív élmény ?😂 Illetve mi van a munkaszerződéssel tényleg nem kötnek ?
2020. szept. 10. 19:00
 12/17 anonim válasza:
100%
Nincs munkaszerződés, maximum megbízásos jogviszonyban dolgozhatsz nekik vállalkozóként, jutalékos rendszerben. A jutalékok egyébként jók, de kizárólag akkor lesz bármilyen bevételed, ha ténylegesen eladsz termékeket. Ha esetleg elkezded, akkor arra ügyelj, hogy mihamarabb indítsd el egy egyéni vállalkozást és köss megbízási szerződést a céggel, hogy normálisan felvehesd a jutalékaidat. Amíg nincs megbízási szerződéssel, addig a fölötted lévő vezető kegyére vagy utalva, aki esetleg dob neked némi pénzt, ha "teljesítesz", de nem tudod ellenőrizni, hogy mennyi is járna neked valójában.
2020. okt. 9. 18:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmet is beetették (2017-ben), hogy lesz fizuja, aztán persze nem lett. Utólag már azt mondták, hogy teljesen jutalék alapú a fizu. Ha nem adsz el semmit, nem kapsz fizetést. A gond ezzel az, hogy még telefont se adtak. SŐT. A barátnőm telefonját kérte el az egyik kolléga, hogy az elromlott cégese helyett használja.

Szóval, a végeredmény 0 fizu és egy 30ezer forintos telefonszámla lett. Messze kerüld el, de nem csak ezt, hanem az összes MLM-est, telemarketingest, "anyukaként akarsz otthon sok pénzt keresni kényelmesen"-eket.

2020. okt. 18. 23:15
 14/17 anonim válasza:
100%
Ma voltam nálunk. Amint a 8-as illetve 12-es ír megerősítem. Megbántam, hogy jelentkeztem.
2020. okt. 19. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A Zepter nevű maffiahálózat az Magyarország szégyene.
2020. okt. 28. 12:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak most olvasom a kérdést, de azt javaslom, menekülj. :) Én tavaly novemberben voltam állásinterjún náluk. Bár erős túlzás lenne interjúnak hívni azt, amit ott előadtak. Interjú helyett beterelték a népet (kb. 15-en voltunk) egy terembe, ahol bizonyos Magyar Máté tartott magasztos előadást a cégről. Közben mesélt egy érettségi után frissen hozzájuk került srácról, aki állítólag nagyon boldog náluk és bár még csak 2 hónapja dolgozik náluk, a 2. hónapban már több mint félmillát keresett nettóban. Éreztem, hogy ideje lelépni. Mikor az agitálás után bejöttek Magyar úr kollégái és kisebb csoportokba kezdték osztani a népet, ki kinek a mentora lesz majd, stb, nos, én akkor fogtam magam és angolosan kisétáltam. Üdítő érzés volt kilépni az épületből. Én a helyedben messziről kerülném az egész díszes kompániát.
2020. nov. 4. 11:39
 17/17 anonim válasza:
Kedves utolsó, hát ez nagyon vicces, mert a nyáron voltam náluk én is és teljesen ugyanezt mondta ez a magyar máté gyerek ugyanezzel a középiskolás sráccal ami utólag kiderült hogy kamu, mert mikor következőleg mentem "próbanapra" akkor nem találkoztam ezzel a fiúval persze. Eszembe jutott és kíváncsi voltam mit írnak itt róla mert szerencsére találtam jobb helyet azóta, örülök hogy nem maradtam.
szept. 4. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!