Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sikeres férfinak hazudni...

Sikeres férfinak hazudni magam amíg azzá nem válok, ez normális?

Figyelt kérdés

Ez egy angol nyelvterületen elterjedt sikertanács a : "FAKE IT, UNTIL YOU MAKE IT." Magyarul valami olyasmi, hogy "SZÍNLELD AMÍG MEG NEM VALÓSÍTOD."

Szóval hogy hazudjam azt hogy sikeres vagyok, gazdag stb. és egy idő után azzá válok?

Ezt szerintetek gyakorlatban hogy kell érteni?

2020. szept. 8. 11:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

# 10

:D Igen ez az amit én sem értek ebben a "FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT" elv-ben.

2020. szept. 8. 13:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
"Fake it till you make it" (or "Fake it until you make it") is an English aphorism which suggests that by imitating confidence, competence, and an optimistic mindset, a person can realize those qualities in their real life."
2020. szept. 8. 13:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Dióhéjban annyi hogy mutasd magabiztosnak, optimistának magad ami alapból egy tök jó dolog, és ez majd pozitív kihatással lesz az életedre. Csak sokan ezt teljesen félre értelmezik.
2020. szept. 8. 13:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az amerikai elnöknek bejött. Világ életében többet mutatott, mint ami a rendelkezésére állt, majd idővel behozta a lemaradást. Szerintem arra mondják, hogy gazdagabb, komolyabb embernek mutatod magad és emiatt könnyebben keveredsz jó helyzetbe.

Ismerek olyan embert, aki nem az hogy többet de megmutatja mi van a birtokában. Jó érzéke is van a dolgokhoz. Nem él rosszul, viszont az ismerősei azt gondolják róla, hogy valami milliárdos, ami nem igaz. Amikor még jobban fog élni gondolom az emberek majd azt mondják, hogy nem csodálom eddig is jól élt. Talán ezt jelenti és bejöhet.

2020. szept. 8. 13:40
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

"Az amerikai elnöknek bejött. "

Zseniknek bejön, de ők tudják hogyan kell a hiányokat kipótolni

Én olyan üzletkötőkkel találkoztam, akik biztosításokat, párolóedénykészleteket fél milláért, lámpákat 300 ezerért árultak és friss öltöny volt rajtuk. Elmondták, hogy egy rakat sikeres üzletet kötöttek már és innen is rohannak még 4 helyre...

Utána feljelentette a nagyi a céget szélhámosságért és kiderült, hogy az üzletkötönek az volt az első hónapja, utána már nem is dolgozott ott sokat és FB profilja alapján nincs is semmilye

2020. szept. 8. 14:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha nem rugaszkodunk el az ésszerű lehetőségektől, az ilyen emberek azok akik rendelkeznek egy középosztálybeli fizetéssel, de nem marad hó végére semmijük. Sőt, még lehet van 2-3 áruhitele is. :)
2020. szept. 9. 08:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérlek először definiáld a sikeres férfi fogalmát :)
2020. szept. 9. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!