Milyen lehetősége van egy embernek, aki 3 évvel a nyugdíj előtt elveszítette állását és egészségügyileg sincs már toppon?
Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 15:12
1/6 anonim válasza:
Leszázalékoltatja magát, ha lehet és megpróbálja az alamizsnából kihúzni az öregségi nyugdíjig. Ha van hozzá ereje, megváltozott munkaképességűként dolgozhat, bizonyos munkaadók még jobban is szeretik az ilyen jelentkezőt, mint az egészségest, mert olcsóbb nekik.
2/6 anonim válasza:
Volt régen nyugdíj előtti segély de nem tudom h mik az alapfeltételek hozzá vagy h van e még ilyen :/
3/6 anonim válasza:
És az elmúlt 40 évben milyen szakmai tudást és nyelvismeretet sikerült felszedni? Az egészsgi állapot problémája mit takar pontosan?
4/6 anonim válasza:
Van még nyugdíj előtti álláskeresési segély, itt van róla a hivatalos tájékoztató: [link]
5/6 A kérdező kommentje:
Megoldódott. Munkaügyi központ több ajánlatot is adott. Mint kiderült, valóban szívesebben alkalmaznak a cégek csökkent munkaképességű embert.
Köszönöm a válaszokat!
2020. szept. 7. 13:05
6/6 Dudok Andrásné válasza:
Nyugdij elött jobban jár ha már munkanélkülin van.Pontosan nem tudom a nevét ugy 50 ezer körüli összeg jár.Ismerösöm már 10 éve közhasznú,utolso 5 évet kapta ezt az összeget, tavaj ment öregségivel 130.al.nyigdijba én meg 57.000.a 41 évemmel.Érdemes utána járni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!