A gödi Samsung gyár - operátori fizetés -raktárosi fizetés -a fenti kettőnél mit takar a munka- mert erről előre semmit nem lehet tudni?
Figyelt kérdés
- fizetés a hónap melyik felére esik, van-e előleg?
- fizetni kell -e a szállóért, és helyileg hol van szálló?
- túlóra
- meghirdetett bónuszok valóban kifizetésre kerülnek -e. ( havi/éves)
2020. szept. 5. 09:49
21/30 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, hogy mi újság? Ha lehet kerüljétek a modul és az ILT részleget. A managerek ott komplett idióták
23/30 anonim válasza:
#17 agybajos, a kérdező meg egy proli hogy azóta se tudja feltolni a pofáját. Tipikus
24/30 anonim válasza:
23. Miért proli. Én is halottam, hogy kb. 800 Ft/óra a nettó alapbér
25/30 anonim válasza:
800ft? az nem sok, hirdetésekbe ettől többet ígérnek..
26/30 anonim válasza:
800/óra nettó, hol? Operátoroknak 1650 bruttó próbaidő után, ami nettó 1100/óra, este meg +30% műszakpótlék. 7 hónapot dolgoztam ott, kaptam egy jobb ajánlatot.
27/30 anonim válasza:
26. Most a kitting területen dolgozó milk runner fizetést írtam. Személyesen kérdeztem és ők mondták. Igaz, nincs is sok dolguk
28/30 anonim válasza:
26. Milyen jobb ajánlatot lehet kapni?
29/30 anonim válasza:
#26 vagyok. A j9bb ajánlat az volt, hogy a szakmámban doglozhatok kicsivel több pénzért, 12 óra helyett napi 8 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!