Hogy lehettem ennyire béna a videóinterjún?
Es milyen valaszt varsz erre a 'kerdesre'?
Barkivel elofordul hogy adott kerdesre nem tudja a valaszt, vagy hogy izgalmaban fura reakcioi vannak. Ettol meg siman felvehetnek - a nagyobb baj hogy magadban te mar lemondtal az egeszrol.
Majd a következő jobban sikerül. Én legutóbb egy okoseszközökkel kapcsolatos pozira jelentkeztem (csábított be a recruiter), és valami érthetetlen okból halál másnaposan ültem le a gép elé videóinterjúzni, és amikor megkérdezték, mit tesznek hozzá ezek az eszközök az életünkhöz, kb annyit tudtam mondani, hogy hát, őő minden egyszerű, meg a hűtő vezeti a bevásárlólistát.
Ennél cikibb a tiéd se lehetett :D
Ezt is gyakorolni kell. Olvasgass cikkeket, hogy milyen kérdések várhatók, hogy ne érjen meglepetés.
Tőlem kezdő koromban egyszer megkérdezték, hogy soroljam fel 3 jó és 3 rossz tulajdonságomat. Hát, én is csak makogtam, pedig ezt akkoriban szerették kérdezni. Mára talán rájöttek, hogy nincs értelme. Most mégis mit mondhatnék? Hogy lusta vagyok, mindig elkések, nem jövök ki jól az emberekkel? Vagy mégis mit várnak? Nyilván ilyeneket senki nem fog mondani. A netes tanácsok:
-olyat mondj, ami igazából pozitív,
-vicceld el,
-nem jó, valóban a rossz tulajdonságaidra kíváncsiak.
Na ja, majd el is fogom mondani. Szerencsére azóta sem találkoztam ezzel a kérdéssel.
Ne ostorozd magad. Meg kell tanulni leszarni az ilyen dolgokat. Csak magadat add, felszabadultan. Lehetnek hibák, de az többet ér, ha tudod ezeket kezelni.
Legközelebb jobban fog menni.
Ennek most így kellett lennie. Ha az nem a te utad, akkor nem a te utad. Majd lesz más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!