Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan munkahely, ami elég jó?

Van olyan munkahely, ami elég jó?

Figyelt kérdés

Nem vagyok megelégedve a jelenlegi munkahelyemmel és váltani szeretnék. Alapjában véve bármilyen munka érdekel, de legalább azt szeretném megkapni, amit a jelenlegi ad, vagyis:

teljes főállású bejelentés,

a fizetést minden hónap 5.-ig magkapom utalva (egészben, nem pedig majd borítékban a fele),

fizetett szabadság,

cafetéria,

az egész éves szabadságomat az általam megjelőlt napokon vehetem ki, nyáron 2-3 hetet egyben és néha ősszel is,

ingyen nyári-téli munkaruhát adnak (később sem kell kifizetnem és nem vonják le a fizuból),

van másodállásom, ezért csak előre egy hónappal megadott munkarend szerint tudok dolgozni (vagyis nem nagyon tudok helyettesítésre beugrálni),

és persze az iskolakezdési, munkába járási támogatást is megadják.

Valami ötlet?

2020. aug. 18. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el bármelyik állami céghez. Azok garantáltan fizetnek, és időben.
2020. aug. 18. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Van
2020. aug. 18. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Van ilyen.
2020. aug. 18. 23:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Én helyem. 10 nap egy hónapban. Effektíve 3 órát dolgozok egy nap. A többi nyugodt beszélgetés, alvás. Nettó 250-et fizet és nem állami cég.
2020. szept. 8. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!