Mehetek-e úgy dolgozni valahova,ahova 18 feletti diákokat keresnek,hogy csak októberben leszek 18?Mennyire nézik ezt szigorúan?
13:03-as nem kivételezésről lenne szó,hanem pl.felvételiznék,és azt mondanák,hogy oké akkor két hónap múlva kezdhetek vagy valami ilyesmire gondoltam,hogy ilyen van-e.
14:55-ös hogyhogy csak 1-2 évig?
15:17-es én ezt még mindig értem,a kérdésem továbbra is az volt,hogy mennyire szigorúak ilyen téren,mint fentebb leírtam.
Mert mondjuk kijárod az iskolát vagy olyan órarended lesz, hogy nem tudsz menni annyit.
A moziba dél - 1 körül van nyitás és van mikor éjfélig kell lenni. És nem várnak hónapokat emberekre. Itt is a mozinál a diákszövetkezet meghirdeti a melót vár kb 2 hetet az önéletrajzokra, azt továbbítja a mozinál, aztán ők válogatnak, de nem sokat, mert kb onnan pár nap alatt kiválasztják aki kell. Majd ha bwtöltötted a 18at,akkor van értelme értelme jelentkezni,ha újra hirdetik.
Amúgy meg azért 18+os, mert kasszázni kell, vagy a büfében eladni, illetve a gépészeknek észnél kell lenni mikor melyik terembe milyen filmet tesz be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!