Tudnátok hasonló munkákat ajánlani mint ami lentebb van?
Figyelt kérdés
Olyan munka kellene amiben nem kell érintkeznem sok emberrel, tudjátok hogy értem hogy pl nem kell sokat beszélgetni, max a kollégákkal meg ilyesmik és az is jó lenne ha a fizetés több lenne mint 150ezer forint.2020. aug. 12. 14:42
2/8 anonim válasza:
Vasúti felsővezeték-karbantartó.
3/8 anonim válasza:
Szinte bármilyen technikai pozíció informatikai multinál.
4/8 anonim válasza:
Szerintem irodai munka, vagy cnc-s. Azok nagyon jol keresnek.
Mondjuk azt nem irtad hogy fiú vagy lány vagy
5/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok de mi az a cnc? Amúgy irodai munka jó lenne de a baj hogy nagyon sokan mennek annak így nagyon mázlistának kell lenned hogy bejuthass egy normális céghez.
2020. aug. 12. 19:41
7/8 anonim válasza:
CNC esztergályos, nézz utána. Nyerő nagyon férfiaknak
8/8 anonim válasza:
Inkabb lelkileg kene rendbetenni a dolgokat. (Vagy nem tudom mi lehet a baj, de ez altalanosabb problema lehet, igy ezert irom most ezt) nekem is volt ilyen korszakom, de nem jo menekulni.. kell az embernek a tarsasag, valahova tartozas, egy kis beszélgetés napközben. Az eleted nagy reszet munkaban toltod.
Probalj meg nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!