Ki készül köztetek óvónőnek/bácsinak?

Én most leszek másodéves egyetemen, óvónőnek tanulok:)
Fizetéstől én is tartok, mert túl kevés, de nem stresszes a munka a gyerekekkel szerintem, én nagyon türelmes vagyok.

4-es vagyok.
Én mindig is pedagógus szerettem volna lenni, igaz tanárként képzeltem el magam mindig.Végzős voltam középsuliban mikor egy tanárom hatására mégsem tanári szakra jelentkeztem, hanem óvodapedagógusnak. Első félév vizsgaidőszaka után éreztem, hogy nem tudom magamat elképzelni benne, de elvégzem, hiszen jó alap lesz a többi továbkképzésnek.Egyébként nagyon sokszínű a képzés, rengeteg mindent tanulunk, pl. :környezet, matek,informatika mindenféle pszichológia,mesével kapcsolatos tárgyak, meg ugye ott vannak a főtárgyaink:a rajz, ének, verselés, mesélés, tesi.
Rossz gyerekek nincsenek, csak elevenek:D Egyébként én mindig nagyon jól kijöttem az elevenebb gyerekekkel, rám valamiért jobban hallgattak.
A fizetéstől kissé félek,de pedagógus pályán tudtam csak elképzelni magam már gyerekkorom óta, így nem fogok olyan munkát választani amit nem élvezek és talán nem is értek hozzá.
Későbbiekben még fejlesztőpedagógusnak szeretnék tanulni, de még azt sem tartok kizártnak, hogy drámapedagógus legyek, vagy pedagógia tanár:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!