Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Közeleg az érettségim de nem...

Közeleg az érettségim de nem döntöttem még el hogy mivel is akarok majd foglalkozni ötletek? (bövebben lent)

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és sok minden érdekel ezért nemtudok dönteni
2010. aug. 4. 17:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a sokmindenből egyet sem írtál le. Így nem tudunk tanácsot adni.
2010. aug. 4. 17:14
 2/10 A kérdező kommentje:
jó hát olyan munkát szeretnék ami nem veszi el minden időmet és egy rendes keresetet tudnék vele biztositani
2010. aug. 4. 17:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Figy ez még így is elég tág... általános tanácsom az h. jöjj rá h. mit is szeretnél valójában csinálni, ehhez viszont meg kell ismerni önmagadat...
2010. aug. 4. 17:30
 4/10 A kérdező kommentje:
idejövök azzal hogy NEMTUDOK dönteni .. egyszerüen munka tippekre gondoltam vagy ilyenek de itt minden tág mindenkinek.. nyilván ha lenne konkrétabb elképzelésem akkor leirtam volna
2010. aug. 4. 18:06
 5/10 A kérdező kommentje:
eddig a rendezvényszervezőre gondoltam meg a kapitányra:D ezt a 2 őt biztos élvezném
2010. aug. 4. 18:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Szóval alapvetően vezető-szervező személyiséged van, valamint önbizalommal is rendelkezel. Milyen más tulajdonságaid vannak még?

De hogy a kérdésedre válaszoljak: szerintem legyél gyógyszerész.

2010. aug. 4. 20:33
 7/10 A kérdező kommentje:
a rendezvény szervezőtől azért tántorodtam el mert állitólag nem fizet túl jól és elég komoly munka ahoz képest
2010. aug. 4. 20:41
 8/10 A kérdező kommentje:
jó tény ami tény igy tényleg egyszerübb dönteni mintha csak irna mindenki valami szakmát..
2010. aug. 4. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Csak egy tanács:

Szerintem ne azt vedd figyelembe először, hogy húúú, de jó fizud legyen meg minden, hanem tényleg olyan szakmát válassz amit majd tényleg szeretsz csinálni.

Amúgy általában az utolsó évben ebben segítenek az ofők (legalább is, nálunk segített), szóval szerintem ne parázz annyira, hogy itt az érettségi és még nem tudod eldönteni.

2010. aug. 4. 21:37
 10/10 anonim válasza:

szia

én 1,5 évig jártam olyan szakra egyetemen ami nemigazán tetszett..csakhát nem jöttem rá időben.most felvettek máshova ami valószinű jó lesz.ezzel csak azt akartam mondani hogy ne görcsölj rá ennyire..van időd eldönteni.ja és ne csak az számitson mennyit lehet keresni.mire elvégzed nem tudhatod mi változik meg.

2010. aug. 5. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!