Közeleg az érettségim de nem döntöttem még el hogy mivel is akarok majd foglalkozni ötletek? (bövebben lent)
Szóval alapvetően vezető-szervező személyiséged van, valamint önbizalommal is rendelkezel. Milyen más tulajdonságaid vannak még?
De hogy a kérdésedre válaszoljak: szerintem legyél gyógyszerész.
Csak egy tanács:
Szerintem ne azt vedd figyelembe először, hogy húúú, de jó fizud legyen meg minden, hanem tényleg olyan szakmát válassz amit majd tényleg szeretsz csinálni.
Amúgy általában az utolsó évben ebben segítenek az ofők (legalább is, nálunk segített), szóval szerintem ne parázz annyira, hogy itt az érettségi és még nem tudod eldönteni.
szia
én 1,5 évig jártam olyan szakra egyetemen ami nemigazán tetszett..csakhát nem jöttem rá időben.most felvettek máshova ami valószinű jó lesz.ezzel csak azt akartam mondani hogy ne görcsölj rá ennyire..van időd eldönteni.ja és ne csak az számitson mennyit lehet keresni.mire elvégzed nem tudhatod mi változik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!