Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik semmi pénzt nem tudnak...

Akik semmi pénzt nem tudnak félrerakni azokat mi motiválja munkavégzés közben?

Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Mire koltesz Bazsi?

Leírod?

2020. aug. 11. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ha haza érek jól berúgok.
2020. aug. 11. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy de jó, hogy nem hal éhen.
2020. aug. 11. 23:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ez éetelmes kérdés. Én sem tudnám elképzelni az életemet úgy, hogy nincs további célom és megtakarításom hozzá.

Valszeg nem mindenki pénz és szám orientált, én is az utóbbi pár évben váltam ilyenné.

2020. aug. 12. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet olyan munkaja is, ahol nem vagy kicsit tud felretenni, de ha hazamegy nem lesz idegbeteg, mert szereti a munkajat. Vagy jo a kornyezet stb.

Van, akinek az idealis fizetes is eleg.

2020. aug. 12. 11:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez azért csak erről szól.

Példa:

Én rakok félre minden hónapban 80 000 - 100 000ftot, h tudjak majd venni egy lakást. (hitelre).

A kolléganőm nem rak félre csak 10-20 000 ft-ot, de már évek óta van lakása, amit folyamatosan csinosítgat, és persze amit én félreteszek, azt ő fizeti a hitelre.

Nem él szűkösen, csak ő már költhet arra, amire majd egyszer én is szeretnék.

2020. aug. 14. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!