Vendéglátásban szeretnék dolgozni, de mindenhol tapasztalatot kérnek. Hogyan legyen így tapasztalatom ha nem dolgozhatok mert tapasztalat kell?
Figyelt kérdés
Kicsit furán fogalmaztam meg, de szerintem érthető. :)
Mindig is ki akartam magam próbálni a vendéglátásban vagy valamilyen street food cuccban.
Finom hamburgerek készítése és stb. Van egy jó feelingje. Persze tudom, hogy rengeteget kell dolgozni, de nem büdös a munka szóval ez nem lényeg viszont mindenhol tapasztalatot kérnek..
Hogyan szerezhetnék így tapasztalatot?
Érdekelne pár tanács, tipp azoktól akik ebben dolgoznak.
Hogy kezdték, hol dolgoznak, milyen a fizetés, mennyire éri meg és stb.
Érdekelne minden. c:
2020. aug. 10. 17:32
2/8 A kérdező kommentje:
Nem ezekre gondoltam elsősorban. :l
2020. aug. 10. 18:26
3/8 anonim válasza:
tudom, de tapasztalatnak az önéletrajzba jók
4/8 A kérdező kommentje:
Oh, értem és köszönöm.
2020. aug. 10. 18:43
5/8 anonim válasza:
Üdv Magyarországon, ahol már egy pályakezdőnek is elvárják 20 évesen a 30 év munkatapasztalatot. Azért elbeszélgetnék egy-egy emberrel, aki ilyen kikötéseket fogalmaz meg. Engem egyszer azért nem vettek fel, rögtön végzés után, egy olyan helyre, ahova amúgy vártak pályakezdőket! is, mert amikor kérdezett tőlem valami szakmait, én olyan választ adtam, amit a suliban tanultam. Elfogadhatatlan volt neki, mert ez csak az iskolai, megtanult válasz, nem az életből hozott. Nem tudom, honnan várta volna, hogy más választ adok pályakezdőként, vagy akkor ne hirdessen pályakezdőknek is, ha ennyire tapasztalt embert keres.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem semmi..
Sokszor olyan dolgokat várnak el, hogy csak na.
2020. aug. 10. 21:01
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
#7 végülis ha egész évben napi 16 órát foglalkozol vele, akkor a 8 évnyi tapasztalat 2,85 év alatt letudható. :)
(8*260*8 = 2,85*365*16)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!