Boltvezetők, mit gondoltok erről?
adott egy huszonéves személy akinek csak 8 általánosa van, de van egy felsőfokú angol nyelvvizsgája és diákmunkás éveitől kezdve a kereskedelemben dolgozik.
egy ilyen személynek van értelme kitanulni egy boltvezető OKJ-t, vagy hiába, mert felsőfokú végzettség nélkül lehetetlen lenne elhelyezkedni vele? aki ebben az irányzatban dolgozik mit gondol erről?
Nem vagyok boltvezető, de mindenképpen érdemes. Ha pont boltvezetői nem indul, akkor kereskedelmi okj-t. Viszont arra számíts, ez az én véleményem, hogy hiába lesz meg a boltvezetőid, rögtön boltvezetői helyettesnek vagy vezetőnek nem fognak felvenni még a dm-ben sem, mert nem irányítottál dolgozókat.
Saját tapasztalat, multinál dolgoztam a kereskedelemben 5 évet, a takarításon kívül mindent, rendeltem, kasszáztam, leltár, selejt, stb., stb., van okj logisztikám, felsőm is, boldog lettem volna, ha vissza tudok menni a kereskedelembe, de nem. Mert nem irányítottam dolgozókat és ott a felsőm. Vagy nem voltam eléggé meggyőző, hogy a felsőmtől sokkal fontosabb más. A nyelvvizsga legfeljebb idegenforgalmi helyen lévő kereskedelmi egységnél lehet fontos, ott örülnek neki. Az én angolom nem érdekelte őket. :(
Nem a végzettségtől függ.
Ahogy írja a 3-as mást néznek hogy mennyire vagy alkalmas rá személyiséged illetve leginkább van e tapasztalatod dolgozók irányításában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!