31/41 A kérdező kommentje:
Én diplomával 2 nyelvvizsgával kerestem 120-at
2020. aug. 8. 11:24
32/41 anonim válasza:
uhh nee...megkérdezhetem milyen diplomával? Alapból én 140 -et kaptam csak jött a korona és lecsökkentették...és most akkor , hogy keresel 750 nettót ? Mivel?
33/41 anonim válasza:
32-es ő egy troll, ezért is érkeztek csak troll hosszaszolasok is...
35/41 A kérdező kommentje:
Nem troll
Igazgatásszervező diploma, önkormányzatnál adtak 120-at. Megelégeltem a nyomort, kitanultam a kőműves szakmát és most egyéni vállalkozóként megvan 7-800 nettó havonta. Visszafizettem a diákhitelt és gyűjthetek végre a saját házra
2020. aug. 8. 13:14
36/41 anonim válasza:
Akkor húzz bele, mert ha vége lesz a nyárnak a havi nettó 200 sem lesz meg.
37/41 anonim válasza:
Kérdező, hagyjuk ezt, aki írogat ide, az tudja, hogy te vagy a milliomos kőműves gyerek, aki ahelyett, hogy malterozna az építkezésen, ahol aranyat keres, inkább ide irkal:)
38/41 anonim válasza:
Hogyan érdemes kőművesnek tanulni? Te hogy csináltad munka mellett? Van valami hétvégi képzés?
39/41 A kérdező kommentje:
Van mobilnetem, munka közben is irogathatok
2007kapos OKJ
2020. aug. 8. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!