Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen országba érdemes...

Milyen országba érdemes kimenni dolgozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nézegettem elég sok álláshirdetést, viszont fogalmam sincs, hogy milyen országban mennyit ér az az adott fizetés.

Első pl Hollandia lenne, ahol 1650Euró lenne havonta nettóban.

Németországban betonacél-feldolgozó 500.000 forintnyi euróban (havonta 1 hetet otthon tölthetsz a családdal, ha nem kívánsz minden hónapban hazamenni akkor gondolom 600ezer forintnyi euró is lehet belőle, valamint a szállás ingyenes)

Németben kb ennyi, sajnos németbe kell a német nyelvtudás, még szakmabelinek is (festő vagyok, Csongrádi, ha Pestre felmennék szállára akkor lenne elég jó fizum, de ugy vagyok vele ha már utazom akkor biztosan másik országba utaznék, minthogy Pestre!!)

Ausztria Gyár:

1450 EUR./Hónap. (Nettó) + pótlék! 13.-14.-havi munkabér

Hiába írok több munkahelyet, mindenhol más a fizu.

A holland munka viszont eléggé érdekelne.

Fontos, hogy angolom elég jó, németem semmi nincs (amit leírtam német munka oda nemkell nyelvtudás)

Írnátok légyszi egy összeget, azokhoz az országokhoz ahova megéri kimenni, és mennyi fizetésből lehet közepesen megélni?

(Autóra gondolok leginkább, ház úgysem egyhamar lesz)

21 éves vagyok egyébként, és eléggé komolyan gondolom. Valamit lépnem kell.

2020. aug. 4. 23:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyébként nemtudom miről beszéltek, felmentek egy álláskereső oldalra, ügyesség kell NEM nyelvtudásos állást találni. Mindenhová legalább a-2 es kell. Még a betanított alja munkára is
2020. aug. 7. 00:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Nyelvtudás nélkül simán átvághatnak, az a te dolgod, hogy bevállalsz-e egy kis szívatást.
2020. aug. 7. 02:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Manapság itt magyarban is átbasszák az embert.. ha már átbasznak akkor több pénzért basszanak át én úgy vagyok vele :
2020. aug. 7. 23:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Átbaszás alatt 0 Ft-ot értek. Nem érted a nyelvet olyan papírt íratnak át veled amilyet csak akarnak. De én szóltam. Látom nem vagy jártas még a témában. És lyan sokkal több pénzt nem fogsz keresni, hogy megérje egy olyan kockázatot vállalnod ami kb 30%-ban megtörténik az emberekkel.
2020. aug. 10. 06:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem kapod meg a pénzt, akkor lényegtelen, hogy több pénzért csesznek át.
2020. aug. 12. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!