Milyen országba érdemes kimenni dolgozni?
Sziasztok. Nézegettem elég sok álláshirdetést, viszont fogalmam sincs, hogy milyen országban mennyit ér az az adott fizetés.
Első pl Hollandia lenne, ahol 1650Euró lenne havonta nettóban.
Németországban betonacél-feldolgozó 500.000 forintnyi euróban (havonta 1 hetet otthon tölthetsz a családdal, ha nem kívánsz minden hónapban hazamenni akkor gondolom 600ezer forintnyi euró is lehet belőle, valamint a szállás ingyenes)
Németben kb ennyi, sajnos németbe kell a német nyelvtudás, még szakmabelinek is (festő vagyok, Csongrádi, ha Pestre felmennék szállára akkor lenne elég jó fizum, de ugy vagyok vele ha már utazom akkor biztosan másik országba utaznék, minthogy Pestre!!)
Ausztria Gyár:
1450 EUR./Hónap. (Nettó) + pótlék! 13.-14.-havi munkabér
Hiába írok több munkahelyet, mindenhol más a fizu.
A holland munka viszont eléggé érdekelne.
Fontos, hogy angolom elég jó, németem semmi nincs (amit leírtam német munka oda nemkell nyelvtudás)
Írnátok légyszi egy összeget, azokhoz az országokhoz ahova megéri kimenni, és mennyi fizetésből lehet közepesen megélni?
(Autóra gondolok leginkább, ház úgysem egyhamar lesz)
21 éves vagyok egyébként, és eléggé komolyan gondolom. Valamit lépnem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!