Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy Corvinusos gazdálkodás és...

Egy Corvinusos gazdálkodás és mendzsment diplomával vagy egy kőműves és hidegburkoló szakmával lehet jobban keresni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 3. 20:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Keresni ugyanannyit lehet, de a COrvinusos többet fog találni
2020. aug. 4. 08:11
 12/23 A kérdező kommentje:
De egy gazdmenes miből vállalkozzon? Nem fog semmihez sem érteni
2020. aug. 4. 09:27
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha szerinted egy ilyen diplomával rendelkező ember nem ért semmihez, akkor minek raksz ki ilyen kérdést? Frusztraltkam, nem sikerült a diploma?
2020. aug. 4. 09:37
 14/23 A kérdező kommentje:

De egy gazdmenes mihez ért konkrétan,most őszintén?

Ez nem egy kézzelfogható szakma. Persze, sok mindent megtanul, elismerem hogy művelt, de mi az amit konkrétan meg tud csinálni? Aktatologató lesz egy multinál, de ahhoz meg nem kell szaktudás, bárki megcsinálná egy érettségivel.

Igen, frusztrált vagyok, bánom hogy nem tanultam szakmát

2020. aug. 4. 17:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Bármikor elmehetsz szakmát tanulni, aztán állhatsz az építkezésen 40 fokban és emelheted a 30 kgs malteroszsákot, mi akadályoz meg benne?

Egy közgazdász sok mindenhez ért, de szemmel láthatóan neked közöd nincs ehhez, valószínűleg se diploma, se szakma. Gyakori helyett inkább tényleg tanulj vmit, hogy kicsit hasznosabb legyél.

2020. aug. 4. 18:18
 16/23 anonim ***** válasza:
Nincs átfedés a közgazdász tudása, és a tied között. Így meg magyarázni is felesleges.
2020. aug. 4. 19:06
 17/23 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mi a szakirányod. Pl. Gazd men. diplomával vállalkozás-szervezés szakon végzett barátnőm több kisvállalkozás könyvelését végzi.

Ezenkívül a pénzügyekben is segít nekik, hitelek, befektetések, kinek mi éri meg jobban stb. mindezt napi 6 órában. Kényelmesen, klimatizált irodában, tiszta munkát végez.

Ezzel szemben egy kőműves aki kemény fizikai munkát végez, estére többnyire fáradt, kimerült fizikailag.

Többek között ezért sincs értelme összehasonlítani a kettőjük fizetését, mert ha a pénz ugyanannyi is lenne, a körülmények nagyon eltérnek.

2020. aug. 4. 19:25
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ennyire kampányolsz a nehéz fizikai munka mellett, akkor apukám pont segédmunkást keres. Szívesen megadom a számát, napi 10-15 ezret kell már fizetni a segédmunkásnak is, mert senki nem hajlandó megcsinálni hosszú távon. Kőműves munkákat is végez. 40 fokban, már vagy 7x volt sérve, most meg rákos. A munkásainak meg olyan izomláza van a kemény munkától, hogy alig bírnak lépcsőzni, hetek után feladják. De van tetőfedő ismerősöm is, ő deréksérvvel küzd 45 évesen. Menj el bármelyikükkel 1 hetet dolgozni most, a 35 fokban és garantálom, hogy sírva fogsz könyörögni a klimatizált irodában történő 'aktatologatásért' . Aztán ha még egyszer felteszed ezt a kérdést, akkor én személyesen fogok elmenni érted és ráncigállak ki a terepre 'könnyű kőműves munkát' végezni. Addig papolsz, amíg 1x nem tudod meg, hogy milyen is az igazi fizikai munka. Rohadtul idegesítő kis sz@rcsimbók vagy.

Üdv.: Egy épp közgazdász diplomát csináló lány, aki építőipari családból származik.

2020. aug. 4. 20:02
 19/23 A kérdező kommentje:

Igazi szadista kis domina lehetsz

Én nem szeretem ezt a szakot, nem is érdekel. Azért jöttem ide, mert azt hittem hogy ezzel milyen jól lehet majd keresni. Azt hittem nettó 300 már kiemelkedő fizetés.

Erre azt látom, hogy a gázszerelő meg hazavisz milliókat..

2020. aug. 5. 03:32
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szakoddal van baj. Hanem veled
2020. aug. 5. 06:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!