Milyen egyéb opciók vannak pénzt keresni, ha természetemtől fogva lusta vagyok és nem akarok dolgozni?
Tőzsdézz, fektess be, kriptovaluta bányászat(bár már ne annyira jövedelmező), legyél youtubos... Vagy ezeknek vakami kombinációja
Hirtelen ennyi jutott az eszembe
#1 ezekkel semmit se fog keresni.. ha nem teszi bele a munkát.
Inkább akkor vegyen lottót online. 2 gombnyomás, még a számokat is kitölti helyette a rendszer. Aztán ima, hogy bejöjjön.
Köszönöm a válaszokat! Hármas jól mondja, tőzsde meg youtube, az ilyenekbe komoly munkát kell fektetni, hogy pénz legyen belőle. No meg én amúgyis hülye vagyok az ilyesmihez.
Lottót venni... az szerencsejáték. Én nem ezt kérdeztem.
@11:51
Abból hogy lesz pénze?
Azok inkább elnyelik az ember pénzét, nem adnak. :D
Szemmel láthatóan nem csak lusta vagy természetedből adódóan, hanem hülye is.
De ha megtalálod azt a szakmát ahol azért fizetnek hogy ne csinálj semmit, akkor szólj már nekünk is légyszi.
#7 hangyap*csni esélye legalább megvan a nyerésre. Bár előbb fog 2x belecsapni a villám.
de mivel dolgozni nem akar... munka nélkül meg nem fog neki fizetni senki.. így marad a szerencse. Más opció nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!