Burger King-ben mennyi a nettó fizetés az első hónapban délutános (esti) műszakban? (Nem diákmunkás)
Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 07:07
1/7 anonim válasza:
Miért nem tőlük kérdezed? Egyébként emlékeim szerint ki van írva a kezdő órabér, elég silány. Kb. nettó 150-160 ezer ha minden igaz, de jobb, ha őket kérdezed, mert gondolom az óraszámtól, meg a beosztástól is függ. Hétvégi egyéb pótlékok, nem tudom mik járnak még hozzá, ezt ők tudhatják csak.
2/7 anonim válasza:
Menj be oda ahova dolgozni szeretnél menni üzletbe és ott látni fogod mennyi az annyi, nem titkolják el senki elől a bért amit abban az étteremben kaphatsz. Elárulom jobban lehet keresni, mint vidéken mérnök ként 8 órás irodai munkakörben, úgyhogy hajrá.
4/7 anonim válasza:
"jobban lehet keresni, mint vidéken mérnök ként 8 órás irodai munkakörben"
Ezt azért elég erősen kétlem. Persze országrésztől is függ, nekem dunántúlon egyetem elvégzése után a mérnöki kezdőfizetésem bruttó 600.000 volt, 8 órás irodai munkakörben.
5/7 anonim válasza:
Kedves #4, én meg tudok dél-dunántól több céget akik megadják a diplomás minimálbért, ezzel is kevesebbet keresve, mint egy mcdonald’s-os, burger kinges, kfc-s dolgozó.
6/7 anonim válasza:
A mérnök hiányszakma. Ha valahol minimálbért akarnak adni diplomám mérnöknek (még ha "diplomás minimálbér" is), akkor nem kell odamenni. Én is jelentkeztem pár helyre, és oda mentem ahol a legjobban fizetnek. Persze, bepróbálkoztam 300ezres fizetéssel is.
7/7 anonim válasza:
* diplomás mérnöknek
* bepróbálkoztak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!