COOP üzletvezetői állás jól menő boltban. Mennyi a reális fizetés?
Figyelt kérdés
2020. júl. 25. 21:07
1/13 A kérdező kommentje:
Vidéki megyeszékhelyen.
2020. júl. 25. 21:08
3/13 A kérdező kommentje:
Koszi, en is kb ennyire gondoltam.
2020. júl. 25. 22:46
4/13 anonim válasza:
Ööö, 230 bruttót kap az unokanővérem.
5/13 anonim válasza:
4-es érdekes az én ismerösöm sem kap többet abban a pozicioban.
Coop alapjában véve alulfizet minden munkakörben,igaz ahogy hallom elég laza is. Plussz mindig nyugdij közeli az eladok kora is ott, míg Lidl vagy Aldi csak fiatalok vannak szinte
6/13 anonim válasza:
Mivel én csinálom az szja-bevallását, pontosan tudom, hogy ennyi. Nyugati megyeszékhely főutcáján lévő coop.
7/13 anonim válasza:
Figy, ha nem tűnt volna fel, engem nagyon nem érdekelnek a legendáid, jót röhögök rajtad.:D
Szja bevallás:D
Le tudnád vezetni pontosan, hogyan is kell egy ilyet?:D
8/13 anonim válasza:
Nyolcaska, elgurult a gyógyszer? Nem tűnik fel, hogy rajtam kívül másnak is ilyen tapasztalata van? Mutass már nekem coopos hirdetéseket 450 feletti bruttóval, mert a 300 nettó ennyit jelent.
Bunkó.
9/13 anonim válasza:
Nekem gurult el a gyógyszer?
Ki legendázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!