Mennyi többlet fizetésért váltanátok le a jelenlegi munkahelyeteket?
Figyelt kérdés
2020. júl. 25. 17:58
12/19 anonim válasza:
-10%-ért is váltanék, de +20%-ért szívesebben :)
13/19 anonim válasza:
Én jelenleg +30% ért felette váltanék, ha csak a pénzt nézem. Szeretem a mostani helyem, bár néha kicsit besokallok. Viszont alapvetően jó a cégkultúra és ebből a szempontból nem sok alternatívája van MOn az én szakmámban. Szerencsére a fizut is emelgetik, de nem elég gyorsan. Most a covidos időszakban elég jól vizsgázott a szememben a hely, szóval idén nem valószínű, hogy nagyon ugrálni fogok, bár nem a pályázható helyek száma is lecsökkent.
14/19 anonim válasza:
430 a netto az alap berem, ugyan ebben a munkakorben 480-500 nettoert mar valtanek.
15/19 anonim válasza:
Netto 400 körül keresek hétköznapi 8 órával. És szeretem a kollégákat. Nem minden a pénz. Így azt mondom, hogy nettó 500 felett elgondolkoznék de 550 felett tuti váltanék.
17/19 anonim válasza:
Nettó 350-et kapok most túlóra és bónusz nélkül. Ha ugyanezt megkapnám egy jobb hangulatú csapatban akkor mennék (lélekölő multinál vagyok technikus).
18/19 anonim válasza:
Nettó 200 szégyelleni való. De az érdemi munka kb max 1-2 óra a 8 órából, tehát érthető. Vannak akik ezért 3 műszakban szívnak. Nyugdíj mellett remek, de nem vagyok nyugdíjas.
19/19 anonim válasza:
Nehéz kérdés mert ha rossz a munkakörnyezet, akkor hiába kapnék 30-40% többet, akkor sem váltanék, viszont 50% felett azért már esélyes hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!