Miért nem képesek fizetést mondani, még a 2.körös interjún se?
Figyelt kérdés
Kereskedelemben keresek munkát. Eddig az elmúlt 1 hétben a CCC-nél és a New Yorkernél voltam állásinterjún, mindegyik egy körös volt, megmondták korrektül hogy az adott pozícióban mennyi a fizetés. Takko-ba visszahívtak 2.körös interjúra, megígérték az első interjú alkalmával, hogy a fizetésről majd a 2.körben fogunk beszélni. De hiába kérdeztem rá az interjún, még mindig nem mondták meg, majd csak akkor ha engem választanak. Nem igazán értem minek titkolóznak és mit várnak a munkavállalótól, ha több állás közül választhat, akkor hogyan válasszon, ha ők még a munkabér összegét se hajlandók megmondani. 24/N2020. júl. 25. 11:59
1/5 anonim válasza:
Ezek ugyanolyan szektorban levő cégek, nagy fizukulonbsegre nem kell számítanod. Amúgy azt nyugodtan jelezheted, hogy neked más ajánlat folyamatban van, ezért tudnod kell, hogy legalább nagysagrendileg mire számíthatsz. Vagy fordítva, te mondasz be egy összeget és mondják meg, hogy az belefér e.
2/5 A kérdező kommentje:
Előző helyemen 150 ezret kerestem, de ott nem kellett hétvégén menni. Ezt az összeget kegyeskedett az interjúztató felírni a papíromra, mint bérigény. Mondta hogy náluk van cafeteria, de csak próbaidő után... De a pontos fizetésről, még egy kb. tól ig összeget se mondott. New Yorkerbe 10 ezerrel többet fizetnek, mint a CCC-be és van havi levásárolható ruhautalvány.
2020. júl. 25. 12:26
4/5 anonim válasza:
Előadóként? Budapesten vagy hol?
5/5 A kérdező kommentje:
Igen eladóként, Sopronba.
2020. júl. 29. 22:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!