Átverés vagy tényleg fizetnek?
Figyelt kérdés
Marketagent internetes közvélemény kutató cégről van szó. Hallott már róla valaki?
A menj el dolgozni válaszoktól kíméljetek, ez csak mellékes lenne számomra!
2010. aug. 3. 13:56
1/5 anonim válasza:
azt se tudjuk milyen melóról van szó.
mellesleg ha mellékest akarsz akkor menj el dolgozni mellékállásba 4 órára.
2/5 A kérdező kommentje:
Regisztráció után e-mailben kérdőíveket küldenek, amit ha kitöltesz pontokat kapsz. A pontok pedig készpénzre válthatóak, állítólag.
Nem tudok elmenni még 4 órára sem, így is 10-12 órát dolgozom! Azért köszönöm!
2010. aug. 3. 14:26
3/5 anonim válasza:
az ilyen munkák nagy része mindig kamu, ami meg nem kapu az megoldja, hogy az életben ne gyűjts össze annyi pontot amennyiért kifizetnének, max ha beszervzevezel magad alá sok-sok embert és azok is.
4/5 anonim válasza:
Én regeltem már régebben. A gond az,h itt Magyarországon még új, de Németországban valós, kifizetik. Én kb 1 hónapja regisztráltam és még se nekem, se alámregisztráltaknak nem volt kutatása, amit kitölthettek volna. Írtam is nekik és erre írták,h legyek még türelemmel, mert még újak itt Magyaro-n, de még a választ is angolul kaptam:)
5/5 anonim válasza:
Azért lehetnének eleve gyanús jelek. Kezdjük az elején: magyar oldal? Mert ha nem, akkor biztos, hogy a büdös életben nem fogsz kapni egy fityinget sem. És még ha magyar is az oldal, az sem biztosan fizet ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!