Kockázatok ezzel a munkám?
Májusban regisztráltam a munkaügyi központba álláskeresőnek, a héten lenne az utolsó megjelenesem talán,de nem tudok bemenni mert nagyon messze költöztünk tőle. Ugyanakkor augusztuban kezdek az új munkahelyemen,de ezt nem a munkaügyi központon keresztül kaptam meg, és nem is veszik fiyelembe, hogy regisztrált álláskeresőként vagyok feltüntetve.
A kérdés az lenne,bha nem jelének meg az utolsó alkalmon ez jelent e bármilyen befolyást az augusztusban kezdődő munkámra?
Ha fontos számodra, hogy folyamatos regisztrációban légy: akor ahova költöztél, oda jelentkezz át. Erről az előző munkaügyi központot tájékoztasd telefonon, esetleg e-mailben. Így, mikor augusztusban kezdesz, kijelentkezhetsz onnan. Nem számat, hogy nem ők adták a melót, legtöbbször nem ők szokták, legfeljebb a közmunkákat.
Ha nem jelensz meg, amikor kell, rövid úton kitesznek a regisztrációból.
De mivel nem kapsz semmit - véleményem szerint - nem sokat számít.
Az augusztusi munkád nem hinném, hogy befolyásolná.
A regisztráció akkor lényeges, ha segélyt kérnél, valami juttatást, vagy nyugdíj kérelemhez.
Amiket leírtam, a saját véleményem, tapasztalataim, nem szakvélemény. Ha valaki jobban tudja, örömmel tanulok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!