Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora fizetésért mennél el...

Mekkora fizetésért mennél el Nyugat-Európába?

Figyelt kérdés

2020. júl. 17. 15:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
60%

20

Az a kérdés tudsz-e félretenni valódi, látható pénzt. Vagy csak vegetálsz kicsivel jobb életkörülmények közt hónapról hónapra? Mert akkor ugyanott vagy, mintha otthon lennél, csak talán kicsivel kényelmesebb körülmények közt.

2020. júl. 17. 17:09
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
valamennyit tudok félretenni, nyilván könnyebb lenne ha nem jött volna közbe a koronavírus. amint lecseng, új munka után nézek, de most kb lehetetlen. lehet ugyanott vagyok mintha otthon lennék, de mondom, nem anyagi okok miatt jöttem ki, az csak másodlagos, tehát akkor se maradtam volna otthon ha ott jobban tudnék keresni.
2020. júl. 17. 17:13
 23/30 anonim ***** válasza:
48%
Én most betippelek egy számot, szerintem olyan 350 000-ért már érdemes lehet.
2020. júl. 17. 17:14
 24/30 anonim ***** válasza:
52%
#23 nem, a családom teljesen normális, szeretem őket, rendszeresen beszélünk. a páromhoz költöztem ki, aki nem tud magyarul, mert helyi. de nem ítélem el azt, akinek menekülnie kell, se azt aki anyagi okokból jön ki.
2020. júl. 17. 17:20
 25/30 anonim ***** válasza:
83%

Van olyan ország, amit annyira utálok, hogy csak nagyon sok pénzért mennék. Ilyen például Ausztria és Belgium.

Viszont eléggé csökkent ennek a kérdésnek a tétje idén, mert lehet távmunkázni valami random ír cégnek, aztán elkölteni itt, vagy valami trópusi országban.

2020. júl. 17. 17:24
 26/30 anonim ***** válasza:
79%
@29 Egy rakás szektorban vannak olyan pozíciók, amelynél bárhonnan keresnek embert, csak a saját ismerősi körömből dolgoznak többen kanadai illetve egyesült államokbeli cégeknek, de mindegy, nyilván mindenki nyomorog Magyarországon és minden lehetetlen, ahogy érzed.
2020. júl. 17. 17:37
 27/30 anonim ***** válasza:
85%

9:

Magyarországon saját lakásunk van, aminek az alternatív költsége még ennél is alacsonyabb arányaiban (értsd: ha eladnánk a lakást, és befektetnénk a pénzt), viszont annak az eladásából, plusz megtakarított pénzünkből sem tudnánk a legtöbb nyugat-európai nagyvárosban lakást venni, és a nagyváros fontos a munkánk miatt. A becslés alapja, hogy a 800 ezer euro után maradó 7000 euro az kb. 2.5-szerese az itthoni bérünknek, de egy nyugati nagyvárosban dupláját elköltenénk (hiába nem drágább a bolti kaja meg a tartós cikkek, a szolgáltatások drágábbak).

2020. júl. 17. 17:46
 28/30 anonim ***** válasza:
71%
@31 Gyári összeszerelőnek meg takarítónak lenni Norvégiában sem örömünnep.
2020. júl. 17. 18:02
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
anno nettó 3700-ért jöttem el, most már nettó 7300. ha nem rontom el a dolgokat, akkor pénzem is lenne, de csak adósságot halmoztam.
2020. júl. 17. 19:07
 30/30 anonim ***** válasza:
Az itthoni bevételeink háromszorosa már csábító lenne. Ha a jelenlegi életszínvonalon ezzel arányosan nőne a megtakarításunk is. Szóval ha most ketten keresünk nettó 900 ezret itthon, akkor 2,7-3 millióért már költöznénk.
2020. aug. 13. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!