Frissen végzett kozmetikus vagyok. Bérleti díjas viszony? Vállalkozói viszony? Alkalmazotti viszony?
Figyelt kérdés
Sajnos nem nagyon értem mit takar és miben különbözik a vállalkozói viszony a bérleti díjastól. Vagy ez a kettő ugyanazt takarja?
Hogy érné meg legjobban elhelyezkednem?
2020. júl. 15. 16:18
1/2 anonim válasza:
Ha bérelsz valahol helyet magadnak, akkor egyéni vállalkozóként dolgozol, és fizetsz valamennyit a bérleményért, viszonylag magad ura vagy, de a nyitvatartáshoz alkalmazkodnod kell. Kezdőként legjobb egy nagyobb kozmetikában elhelyezkedni, ha több vendég bejön egyszerre, egyet egyet el tudsz vállalni, ha elégedettek lesznek, máskor hozzád mennek.
Alkalmazotti jogviszonyt gondolom nem kell ennyire bemutatnom.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen az alkalmazotti viszonnyal tisztában vagyok, így már világos és nagyon köszönöm a válaszod! :)
2020. júl. 15. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!