Diszkalkuliásoknak mit érdemes tanulni?
Kíváncsi lennék ki mit javasolna számolási problémákkal küzdő embernek.
Sajnos az vagyok és az iq-m is csak 94.
Pár ötletet olvasnék. De szavazást is indítok, hogy ne legyen olyan sok gúnyolódás.
Először is bármit, ami téged érdekel, amivel szívesen foglalkoznál később is. Rengeteg terület van, ahol nem kell számolni.
Másrészt az intelligenciádon is kéne fejleszteni. Ha még fiatal vagy (bízom benne, és az írásodból is ez jön le), akkor könnyebb dolgod lesz. Pl. legalább egy olyan szintre feltornázhatnád magad, hogy magadtól is belásd azt, hogy a fenti szavazásnak semmi értelme, elhagyhattad volna a kérdésedből (azért remélem, nem a valódi önbecsülésedet tükrözi). Ennek a - mondjuk úgy, tényleg alapvető értelmi-érzelmi intelligenciának - a munkaerő-piacon nagyobb értéke van, mint a mateknak. Vedd komolyabban magad. Szóval a fentieken túl rengeteg könyvet, regényt stb. javasolnék.
Nem tudok könyvet olvasni, nem köt le, soha nem is olvastam. 3 dolgot tudok Himnusz, Szózat, Waelsi bárdok, utóbbi mázli, mert érettségin kerdezték :D pont tudtam.
Sajnos nem is volt önbecsülésem.
Hirtelen ezek jutottak eszembe. Teljesen sehol nem tudod kikerülni a számolást. Ha csak a boltba lemész ott is kell tudni számolni. A pénzt azért meglehet tanulni könnyen kezelni.
- Műkörmös,
- Bártender, nem tudom mi a pontos neve, de aki a koktélokat készíti. Szerintem menő, drága bárokba is be tudsz kerülni ott meg jól kereshetsz.
- Masszőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!