Van itt éjjeliőr, mivel üti az időt, mit csinál hogy ne aludjon el?
Figyelt kérdés
2020. júl. 9. 13:00
1/5 anonim válasza:
Bár nem vagyok éjjeliőr, de a telephelyünkön 24 órás műszakban dolgoznak a biztonsági őrök, reggel 6-tól másnap reggel 6-ig.
Az egyikük fiatalabb, ő telefonozni szokott, amikor éppen nem járkál. Az idősebbek TV-t néznek, olvasnak holtidőben. Van, aki zenét hallgat. Többen szoktak dúdolni, fütyülni is.
Az egyikük aludni is szokott, még nappal is, amikor mi is itt vagyunk, de ez nyilván nem követendő példa.
2/5 anonim válasza:
Sztem olvass, kepezd magad, vannak könyvek arrol h hogyan kell programozni, tanulj meg programozni, vagy fozni vagy barmit. (Azert programozni mert azzal utana tobb penzt tudsz keresni )
3/5 anonim válasza:
Nyelvet tanulok, filmezek, de nincs az a pénz hogy olyan helyen őrködjek, hogy ne lehessen aludni. (vagyis van, de annyit nem fognak adni sehol) Jah és ahol én vagyok, ott 0 internet van, mert nincs térerő
4/5 anonim válasza:
Aludtam amíg őrködtem, ez jó 15 év volt. Persze vannak olyan helyek ahol nem lehet pihenni, de oda szinte állandóan embert keresnek.
5/5 anonim válasza:
"Van itt éjjeliőr, mivel üti az időt, mit csinál hogy ne aludjon el?"
Pl a Gyakori kérdéseken válaszolgat ilyen és ehhez hasonló kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!