Hogyan lesz valakiből utazó blogger?
Azt hiszem megtaláltam a számomra megfelelő állást, hogyan induljak el az úton?
Mennyi pénz kell az induláshoz?

Úgy, hogy utaznak és közben olyan videókat tudnak készíteni, amit sok ember megnéz. Ebből finanszírozzák az utazást + a megélhetést...
magyar példa szerintem erre nincs is - egyszerűen túl kicsi az ország és magyarul videót magyarokon kívül nem fog nézni senki - angolul meg a lakosság 99.9%-a nem tudja felvenni a versenyt az angol anyanyelvűekkel.

Magyarósi Csaba vlogjait elég sokan követik.
Az kell hozzá, hogy ismert legyél és akkor majd jönnek a megkeresések, ennyi

A youtube megfelelő platform ehhez úgy gondolom. Ott sok hazai és külföldi példát látni. Mindenképpen szükséges egy kezdő tőke, sőt, lehet az elején mínuszba leszel, de azt mondják megéri és a dolog behozza magát, csak idő,idő,idő +pénz.
Ha videóra gondolsz, akkor biztosan szükséges lesz egy jó kamerára és mindenféle szuper eszközre, hogy megfelelő minőségben tudd átadni az élményt + igényes utómunkák.

Tudnál mondani csak egy magyar példát a "sokból"?

magyarósi se ebből él, abban biztosak lehettek, 100-150ezres megtekintésekkel nem lesz senki gazdag.
akiket én nézek, szerintem azok is épp hogy tudják biztosítani maguknak az utazgatást belőle.
#2 -val értek egyet

Nekem hirtelen Travellina ugrik be.
Alapvetően az első lépés, hogy elkezdj utazni és erről sokat írj, videózz. Ha jól csinálod, lesz sok követőd, ami alapján fogsz kapni szponzorációs megkereséseket. Ha jól csinálod egy idő után eljuthatsz arra a szintre, hogy az utazás teljesen szponzorált legyen és még plusz is marad. De ehhez az elején többmilliót el kell utaznod saját zsebből, hogy megteremtsd a közönséget.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!