Fizetesek.hu oldal mennyire reális?
Figyelt kérdés
Gépbeállítóra kerestem rá, és Budapesten ilyen bruttó 350-400 ezer Forintokat adott meg, ami nekem soknak tűnik.2020. júl. 5. 19:25
1/5 anonim válasza:
Ugyanannyira, mint bármelyik statisztika a bérekről. Kiindulási alapnak jó, de célszerű tág tartományban értelmezni.
3/5 anonim válasza:
Nettó 180-200 körül szerintem reális lehet. Vidéken is meglehet keresni annyit gépkezelőként.
4/5 anonim válasza:
Egyének önként beküldött adatai alapján dolgozik. Szóval simán lehet, hogy valakik trollkodnak és beküldenek irreálisan alacsony vagy magas fizetéseket és főleg olyan szakmáknál ahol kevés a minta (a beküldött adat) ott torzulni fog a kijött összeg. Egyébként gépbeállítóként ez nagyjából reális, főleg BP-en.
Mondjuk a fizetesek.hu mióta intervallumban adja meg a fizetést nem sokat ér. Van olyan, hogy br. 200-900 ezerig. Szóval ez a kösz b+ kategória...
5/5 anonim válasza:
Abszolút reális, nem egy cégnél pár év tapasztalattal meg műszakpótlékokkal ennél sokkal többet is lehet keresni. Persze melózni kell érte, meg hajlandóságot kell mutatni arra, hogy tanulj valami újat relatíve gyakran, még ha apróság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!