Gyermekfelügyeletet tényleg csak pedagógus végzettségű vállalhat?
Nem, nem csak az vállalhat, aki pedagógus végzettségű.
Viszont a szülőnek lehetnek elvárásai, kit enged a gyereke közelébe.
Ugyanígy mondjuk egy babysitter közvetítő cég is megadhat olyan feltételeket, amilyet akár.
Arról már nem is beszélve, hogy ha erre egyéni vállalkozást akár az ember, akkor mik a feltételek.
Jogilag teljesen rendben van az, ha a 16 éves szomszéd Julika vigyáz a gyerekemre és én háztartási alkalmazottként azokra a napokra jelentem a nav-nál.
Ez a kérdés csak macerás, és nem megoldott a válaszra. Ha hivatalosan melózol olyan helyen, ahol kell a bizonyítvány, akkor egyértelmű, amúgy meg, ha háznál csinálod magánszemélynek, akkor megbízhatóság céljából kérhetik....elvileg, de elég az erkölcsi, meg a tudásod, gyermekszereteted!
Erkölcsihez nyomtatványt a postán kell kérned, kissé drága a feladással együtt, most 1.000 Ft körül mozog, de elég ennyi.
Sokat melóztam így, és látszik, mondták....ki a megbízható, és egyéb...mint egy szimpla papír, ha érted?
Írj, sikerült-e elérni célod? Jól lehet keresni vele, hátrány: Nem számít bele hivatalos papírozott szerződés nélkül a nyugdíjba. Ha meg nem is számít, akkor hajrá! Sokan keresnek ilyen melót, de általában baráti úton megy, ez viszont tény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!