Mennyire jellemző az, hogy egy rendezvényszervező hétvégente is dolgozik?
Van rendezvényszervezői képzés? Értelmesebb dolgokra is lehetne költeni az adóforintjainkat.
Ez 8-17ig munka, akkor kell ügyféllel/helyszínekkel beszélni, amikor megbeszélni való van. Lehet, hogy terepet/helyszínt felmérni hétvégén fogsz menni, hogy lásd milyen "élesben". Az is lehet, hogy valamilyen feladatot te fogsz személyesen ellátni egy-egy eseményen, ami hétvégén, akár este lesz.
Mondjuk a közeljövőre való tekintettel és a tömeges rendezvények drasztikus csökkenésére való tekintettel nem értem a motivációdat, főleg úgy, hogy semmit nem tudsz a szakmáról.
Kedves első válaszoló!
Először is, egyetemre szeretnék majd menni. Turizmus-vendéglátáson belül a rendezvényszervezés egy választható szak.
Másrészt, nem tudom, hogy honnan veszed, hogy semmit nem tudok a szakmáról. Ezt nem tudom róla, így feltettem egy kérdést gyakorin.
Harmadrészt pedig, még el se kezdtem az egyetemet, gimnáziumba járok. Miért ne lehetnék motivált, hiszen nem a közeljövőben kerülne arra sor, hogy rendezvényszervező legyek.
A válaszodat köszönöm, de azt javaslom, hogy máskor ne írj le olyan dolgokat tényként kezelve,amiről egyébként fogalmad sincs.
Megspórolok neked pár évet, mielőtt elpazarolnád feleslegesen.
Akkor menj ilyen szakra, ha csak a papír kell, és utána már meglévő családi, baráti vállalkozásban dolgoznál. 0ról, kapcsolatok nélkül elvégezve ilyen turizmus szakokat bagóért fogsz tudni elhelyezkedni, nagy valószínűséggel nem is a szakmádban. Gondold még ezt át. Tudom izgi, meg érdekesnek tűnik, de nem biztos, hogy meg fogsz élni belőle (kivételek persze vannak - ők lesznek a leendő konkurenciád)
Pontosan: a rendezvényszervezőnek, ahhoz, hogy minden tökéletesen sikerüljön, jelen kell lenni a rendezvényen, az esetlegesen felmerülő hibákat, hiányokat villámgyorsan megoldani, korrigálni, stb.
Ezenkívül valóban nagy a konkurrencia - ráadásul gondolj bele, hogy egy ilyen 3 hónapos karantén, leállás hogy érintette a rendezvényszervezőket anyagilag, amikor nem lehetett rendezvényt szervezni?
Sőt, igazából náluk még több idő, mert még most is csak 500 fő alatti rendezvényt lehet tartani, augusztus közepéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!