Kapd meg zolika kérdése:
Pályakezdóként bsc-vel 250 ezer nettó alapfizetés + nettó 50 ezer béren kívűli juttatás szintén havonta,az Debrecenben kevés,elég,sok-e? Angol napi szinten használva a vállalaton belül.
Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 16:12
11/14 anonim válasza:
10: De én itt most nem betanított melósokról beszélek hanem mérnökökről, mert a kérdező is az (bár azt nem tudom mennyire jó szakember vagy mennyire lesz, de az most mindegy). Gondolom te nem mérnököket vagy szoftverfejlesztőket közvetítettél anno munkásszállókra, nekik pedig igenis jobbak a lehetőségeik jelenleg Pesten/nyugatabbra. És 1-2 év múlva ha nem sokat változik a dolog megérheti neki továbbállni amíg még nincs nagyon helyhez kötve.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkitől,a hetediktől meg én kérek elnézést,hogy kompenzációt várok az egyetemen eltöltött éveimért.
Ami a nyugati költözést illeti,nem igazán hajlok rá. Hiába több a fizu,ha az albérlet az 1/3át vagy 1/4ét elviszi. Momentán itt Debrecenben központi helyen a fizum 1/7-ét viszi csak el,ilyen arány nem tudom mennyire tartható nyugaton.
2020. jún. 29. 10:29
13/14 anonim válasza:
megkérdezhetem hold dolgozol és milyen poziban?
14/14 A kérdező kommentje:
Vitesconal voltam folyamatmérnök
2022. febr. 12. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!