Munkaidő után ha keresnek a munkahelyi mobilomon de én már nem veszem fel akkor jogosan tol le engemet a főnököm?
8, nem és nem
Nekem is belefért anno egy-egy telefon....nem céges szám, de a HR sikeresen közzétette mindenkinek
Akkor küldtem el, mindenkit a k anyjába, amikor
1) volt pofám kinyomni a beérkező hívássorozatot egy megbeszélés közepén, és az adott manager aki hivogatott fegyelmit akart nekem adatni
2) hajnali fél 2kor arra ébredtem, hogy döntsem el, hogy jó-e, amit a technikus lát a mikroszkóp alatt (2007-8, nem volt messenger stb)
3) lebæsztak, mert nem tárcsáztam be az este 10kor tartott észak-amerikai telefonkonferenciára (még egyszer: saját mobil, én fizettem, munkaidő után és amerikai szám-2007-ben!!! - még netem sem volt itthon, se céges laptop stb)
Úgy, hogy semmi készenléti díjat nem kaptam
Az, amit Te írsz, nem az a kategória, amiről én írtam... persze, igazad van, ez már készenlét, illetve ha más időzónában ülő emberrel kell rendszeresen tárgyalni, azt is kompenzálni kell.
De a másik oldalon ott vannak azok, akiknél a munkaidő kőbe vésett és 5 percet is lecsúsztatnak, de a markukat azért tartják, amikor osztás van.
Amúgy kérj céges mobilt, a HR-esetek meg akar a céget is elhagyhatná amiatt, mert közzétette az egyik személyes adatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!