Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A megemelt pedagógusbér a nem...

A megemelt pedagógusbér a nem állami iskolákban nem jár, ha jól sejtem?

Figyelt kérdés

Megtörtént a bejelentés.

Augusztustól kapják megemelt fizetésüket a pedagógusok

[link]

A korábban bejelentett 10 százalékos emelést az augusztusban esedékes fizetésükkel kapják kézhez a pedagógusok – írja a Magyar Nemzet. Kásler Miklós februárban még azt mondta, hogy júliusban már emelt fizetést kapnak a tanárok.

A kérdésem annyi: a nem állami iskolákban ez semmit se jelent ha jól sejtem?

Vagyis, ott a nem állami fenntartó (alapítvány, egyház stb) vagy adja ha akarja, vagy nem adja?

Ha nem adja, akkor cselekvési lehetőség nulla-max el lehet menni?

Jól összefoglaltam?

2020. jún. 23. 08:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egyébként az EMMInek is írtam és nekem van igazam: a béremelés a közalk státuszú állami fenntartású intézményben érvényes. A nem állami suli annyit fizet amennyit akar, alsó limit a gar bérmin. Itt ha nincs emelés teljesen jogszerű. Emel a suli HA akar. És miért akarna?
2020. jún. 23. 14:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor mi vagy? És egyáltalán honnan tudod, mennyit keresnek?
2020. jún. 23. 14:20
 13/20 A kérdező kommentje:

"Akkor mi vagy? És egyáltalán honnan tudod, mennyit keresnek?" A kérdés szempontjából ennek mi a relevanciája? Semmi.

És honnan tudom mennyit keresnek? Onnan hogy utalva kapják a bért és én utalok... onnan.

Ja és nem kapnak feketén zsebbe. 1 ft-ot se.

2020. jún. 23. 14:23
 14/20 anonim ***** válasza:
És mi a fæsz közöd van hozzá, hogy mennyit keresnek?
2020. jún. 23. 14:45
 15/20 A kérdező kommentje:

"És mi a fæsz közöd van hozzá, hogy mennyit keresnek?"

Akkor anélkül kérdezem hogy közöm lenne hozzá, na most mi lesz? A semmin kívül.

2020. jún. 23. 15:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Senki nem tart pisztolyt a fejükhöz, hogy menjenek magániskolába.
2020. jún. 23. 16:09
 17/20 A kérdező kommentje:

" hogy menjenek magániskolába."

Hát ez az! Mégis úgy ragaszkodnak ehhez a szarhoz mintha más hely a világon nem létezne! Magyartanár is pofázik hogy mennyit keres, közben az 1 utcával arrébb levő állami suli magyarost keres. Oda átmehetne és többet kapna. de nem, fel nem emeli a valagát, meg nem mozdul.

Marad.

De hogy miért fel nem fogom.

2020. jún. 23. 18:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Menj el gyártósorra, nettó 230, az már annyi mint egy jó tanári bér ofi pótlékkal.
2020. jún. 23. 18:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Mivel számfejtek is, undorítónak találom, hogy mások bérén csámcsogsz. Jó lenne, ha a munka munka lenne.
2020. jún. 23. 18:55
 20/20 A kérdező kommentje:

"Mivel számfejtek is, undorítónak találom, hogy mások bérén csámcsogsz. "

Aztán miért ne csámcsogjak rajta? Az miért baj ha megkérdem ha valaki itt 10 ft-ot keres, de 1 házzal arrébb ugyanazzal a munkával 12 ft-ot keresne- miért nem megy oda???

MIért baj hogy ezt megkérdem??? Érteni akarom!!! 10+ éve vagyok itt és nézem ezt de még mindig nem értem.

2020. jún. 24. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!