A megemelt pedagógusbér a nem állami iskolákban nem jár, ha jól sejtem?
Megtörtént a bejelentés.
Augusztustól kapják megemelt fizetésüket a pedagógusok
A korábban bejelentett 10 százalékos emelést az augusztusban esedékes fizetésükkel kapják kézhez a pedagógusok – írja a Magyar Nemzet. Kásler Miklós februárban még azt mondta, hogy júliusban már emelt fizetést kapnak a tanárok.
A kérdésem annyi: a nem állami iskolákban ez semmit se jelent ha jól sejtem?
Vagyis, ott a nem állami fenntartó (alapítvány, egyház stb) vagy adja ha akarja, vagy nem adja?
Ha nem adja, akkor cselekvési lehetőség nulla-max el lehet menni?
Jól összefoglaltam?
"Akkor mi vagy? És egyáltalán honnan tudod, mennyit keresnek?" A kérdés szempontjából ennek mi a relevanciája? Semmi.
És honnan tudom mennyit keresnek? Onnan hogy utalva kapják a bért és én utalok... onnan.
Ja és nem kapnak feketén zsebbe. 1 ft-ot se.
"És mi a fæsz közöd van hozzá, hogy mennyit keresnek?"
Akkor anélkül kérdezem hogy közöm lenne hozzá, na most mi lesz? A semmin kívül.
" hogy menjenek magániskolába."
Hát ez az! Mégis úgy ragaszkodnak ehhez a szarhoz mintha más hely a világon nem létezne! Magyartanár is pofázik hogy mennyit keres, közben az 1 utcával arrébb levő állami suli magyarost keres. Oda átmehetne és többet kapna. de nem, fel nem emeli a valagát, meg nem mozdul.
Marad.
De hogy miért fel nem fogom.
"Mivel számfejtek is, undorítónak találom, hogy mások bérén csámcsogsz. "
Aztán miért ne csámcsogjak rajta? Az miért baj ha megkérdem ha valaki itt 10 ft-ot keres, de 1 házzal arrébb ugyanazzal a munkával 12 ft-ot keresne- miért nem megy oda???
MIért baj hogy ezt megkérdem??? Érteni akarom!!! 10+ éve vagyok itt és nézem ezt de még mindig nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!