Felnőtt, 20 éves nő egyedül is megtud állni a lábán? A fővárosban.
Én 19 évesen költöztem fel, munkásszállón éltem, dolgoztam és fősulira jártam.
Mostmár sajátban élek a saját családommal.
Szerintem meg lehet élni, de attól is függ mit akarsz dolgozni.
#23 Mi ez a lenéző stílus?
Ja, hogy nincs diplomám 20 évesen, Én kérek elnézést!
Egy szakma többet ér, mint 6 diploma.
Egyenlőre több a diplomás munkanélküli, mint a szakmával rendelkező!!!
Ezt azért ne felejtsük el.
Ha van munkád, fizetésed, akkor miért is ne? Az nem tud megállni a lábán egyedül, aki életképtelen, nincs munkája vagy pedig egyszerűen kiesett az otthoni kosárból és még egy rántottát sem tud egymaga készíteni. De még ez sem baj, ha van pénze, hogy elmenjen enni. Most úgy látod, hogy egyedül lennél, aztán majd kiderül.
Szobát bérelj, így félre tudsz tenni. De ne mondd el senkinek, hogy van egy kis félretett pénzed, egyedül neked van közöd hozzá.
#14: Mi ez a lenézés?
Egy diploma többet ér mint 6 szakma.
Dehogy több a diplomás munkanélküli
En is vendeglatoztam meg a diploma utan is evekig, de ilyen hulyesegeket ne hajtsunk mar hogy egy szakma tobbet er mint 6 diploma:D ket szakmam van es egy diplomam, es elarulom neked, hogy ezt a szöveget azok szoktak nyomni, akik egy fizetos egy eves okj-t is csak vert izzadva tudjak abszolvalni:)
Kerdesedre valaszolva, a virus miatt most nem tudom, mi a helyzet, de en még tavaly tudtam 300k korul keresni pultoskent, abbol azert el lehet lenni, de elore jutni egyedul nem fogsz alberletben. Erdemesebb szobat berelni vagy ismerossel kozosen lakast, es megtakaritani mellette, es persze tanulni ezerrel. Nekem nem erte meg, de nem banom, mert rengeteget tapasztaltam az igy toltott evek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!