Mennyit keres egy tiszthelyettes rendőr?
Figyelt kérdés
Rendőrnek készülök, viszont elbizonytalanodtam, mert sokan mondják, hogy nem jó a fizetés és, hogy sokat kell túlórázni. Mennyi lehet egy kezdő rendőr fizetése, és mennyi idő után lesz több?2020. jún. 21. 15:06
1/2 anonim válasza:
Rendortiszt 200. 10 ev utan netto 300. Helyettes 170 tobb ev utan.
2/2 anonim válasza:
Én ennyit tudtam meg:394 ezres kezdő bér a magyar rendőrségnél: még diploma sem kell
Forrás Dávid
2018. március 13. kedd 11:52
Nyomtatás
Érdekes álláshirdetésre bukkantunk a közösségi médiában. A Budapesti Rendőr-főkapitányságra (BRFK) keresnek rendszergazdát, a fizetés pedig bruttó 394 ezer forint, plusz cafeteria. A pozíció betöltéséhez nincs szükség diplomára vagy tapasztalatra, csupán egy OKJ-s vagy állami középfokú szakirányú végzettségre.
A legfrissebb hírek, időrendben ITT!
394 ezer forint bruttó fizetés,
200 ezer forintos éves cafetéria,
vidéki lakcímmel rendelkezőknek utazási költségtérítés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!