Diploma után ti hogy helyezkedtetek el?
Mostanában nagyon sokat gondolkozok azon, hogy mi lesz diploma után.
Ti azonnal találtatok állást? Végül a "szakmátokban" helyezkedtetek el?
Mennyi ideig tartott, míg találtatok munkát? Volt aki esetleg nem állt rögtön munkába diploma után? Van aki kapásból külföldön helyezkedett el? Hogy sikerült? Nem volt probléma, hogy más nyelven kell megszólalnotok?
Elsősorban a történeteikre vagyok kíváncsi:D
Az mindegy, hogy milyen szakon végeztél csak írd le a történeted és nyugtass meg, hogy van élet a diploma után is.:D
Kérdező, mivel nem látszik ki pontozott, ezért nincs mi kiábrándítson.
Inkább elkeserítő, hogy van egy (ezek szerint) egyértelműen sikeres mód a karrier beindítására. A reakció meg ilyen rá. De hát ez a gyk :D
A többségnek akkor csak sikerült valahogy:)
Kedves 13-as te viszont egy kicsit befosattál, mert én is gazdasági szakon tanulok XD, de remélem megtalálod te is a számításaid:)
Én szeptemberben kezdem az utolsó felevemet gazdasági szakon. Ugyanekkor fogok belepni a munkahelyemre, ahová főállásba vettek fel. Tehát én is diploma előtt már megtalaltam halistenneka munkám, ami a szakmámhoz kapcsolódik és tetszik is:) egyébként az eddigi 3 évből kb 2-t vegigdolgoztam, több gyakornoki munkám is volt neves cégeknél.
Az sem mindegy hogy konkrétan melyik gazdasági szakot végzed, illetve mivel nagyon sokan végeznek ezeken a szakokon ajánlott közben egy kis munkatapasztalatot is szerezni, hogy valamivel kitunj a tomegbol:)
Kedves kérdező!
Nem állt szándékomban befosatni :D Ahogy előttem írták, ha sikerül suli mellett valami jó gyakornoki helyet vagy diákmunkát találni, akkor nyert ügyed van. Nekem sajnos nem jött össze. Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!